eventualno neki program koji će zaustavit pozadinske programe poput "battery doctora" ili nekog memory boostera, a s druge strane se možda samo radi o sporoj konekciji ako stalno zapinje i učitava video koji gledaš
Pozdrav!
Uzasno mi steka svaki video koji pokusavam na feisu ili bilo gdje drugdje otvorit. Imam mobitel gsmart,dupli procesor,8 piksela kam.....uglavnom su u ducanu rekli da je dobar mob. Zasto onda toliko steka. Nemoguce je 3sek.gleda ,a da ne stane. Postoji li kakav program ili rijesenje?
Unaprijed hvala
eventualno neki program koji će zaustavit pozadinske programe poput "battery doctora" ili nekog memory boostera, a s druge strane se možda samo radi o sporoj konekciji ako stalno zapinje i učitava video koji gledaš
Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it.
Imam bateri doktor. Jel se kaj moze uciniti po pitanju spore konekcije. Sto to tocno znaci,konekcija
Brzina interneta, facebook aplikacija je sama po sebi teska radi svih reklama i opcija koje startaju sam pokretanjem aplikacije. Probaj ako nisi u postavkama onemoguciti automatsko pokretanje videa jer i to guta memoriju a probaj se konektirati na face preko browsera koji koristis umjesto aplikacije pa vidi radi li video tamo uredno
Kako zatvaraš aplikacije, tapneš samo po back tipki ili ih još gasiš i iz pozadine? Da li ti je to prvi Android? Koji točno model imaš?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hm...nije prvi android,ali i prosli mi je stekal. Iz aplikacija jednostavno izadem. Bas ne kuzim taj rijecnik. Kako da idem preko browsera na feis? Sto je to broqser i gdje mi stoji. Ajmo to ovako rec. Dosta toga sama skuzim,ali ne razumijem te strucne nazive. Mozda znam kaj je browser,ali ne znam da se tako kaze. Juce sam u postavkama maknula neku kvacicu kod automatskih azuriranja i gledala cjeli dan bez stekanja,a danas opet. Mozda ima veze kaj sam sad preko mobilne mreze,a doma sam preko bezicnog interneta
Hajde skini speedtest aplikaciju iz storea, pa napravi test na mobilnoj mreži i na wlanu te napiši ovdje rezultate.
Skinula sam speed test,ali on samo ocitava i nikako da izmjeri. Pise begin test,vidi se da radi al nikako da ocita. Mozda ja ne znam kako se to koristi. Ja sam samo otvorila i on je poceo ocitavat al nikako da zavrsi. Ukljucen je mobilni internet
Hajde napravi screenshot kada pokreneš testiranje na speedtestu (screenshot možeš napraviti ako istovremeno stisneš i držiš tipku za paljenje i stišavanje tona)
Jesam. I onda se uslikalo i otislo u galeriju. Ne znam zasto mi nece izmjeriti brzinu
Ne mogu vjerovat. Instalirala sam radio i nema tona. To mi se na prijasnjim mob.nije dogadalo. Molim one koji imaju strpljenja da mi probaju rijesiti problem. Hvala
Browser je preglednik kojeg koristis za surfanje netom chrome mozilla i dr. Jesi li kliknula na begin test da krene s mjerenjem? Za radio nemam pojma ali da bi radio pretpostavljam da slusalice trebaju biti ukljucene jer sluze i kao antena osim ako mob nema svoju, screen shot uvijek ide u galeriju a postaj ga ovdje da pokusamo pomoci
Bookmarks