Huawei y300-100 otključavanje i fleširanje
Evo Uputstvo
u ovom vodiču ću objasniti mogući početnik prijateljski kao što smo instalirali na našoj Huawei Y300 CyanogenMod 10,2 (Android 4.3.1).
Ovaj priručnik vrijedi za model Huawei Y300-0100 (U8833)!
To je europska verzija Y300 - Ostali modeli nisu podržani!
Koji uređaj imamo, možemo lako pod "Postavke telefona" => "All" => "o telefonu" ček.
Ja sam napisao ovaj vodič po mom najboljem znanju.
>>> Ni ja, , niti bilo tko drugi (osim sebe) je odgovoran za bilo kakvu štetu na vašem uređaju, koji može biti uzrokovan ovim uputama! <<<
Do otključavanja bootloadera gubite vjerojatno prihvatiti jamstvena potraživanja prema Huawei!
- Razlika između garancije i jamstva
sadržaj
1 - General.
1.1 - Što je CyanogenMod?
1.2 - Što je korijen?
Priprema PC - 2.
2.1 - Zahtjevi sustava.
Instalirajte softver - 2.2.
Izračunajte otključavanje - 3.
3.1 - Što je kod za otključavanje?
3.2 - Metoda # 1: može se odrediti kod za otključavanje iz Huawei.
3.3 - Metoda # 2: Izračunajte otključavanje putem DC-Unlocker.
3.3.1 - Na Pink-modu odrediti otključavanje.
Pripremite smartphone - 4.
Odredite status bootloadera - 4.1.
4.2 - bootloader u fastboot modu za otključavanje.
4.3 - može se vratiti na tvorničke postavke.
5 - Pripreme za CyanogenMod.
5.1 - instalirati custom oporavak TWRP.
5.2 - CyanogenMod instalirati.
6 - Savjeti za korijen.
6.1 - Su binarno ažuriranje.
6.2 - Korisni Apps.
6.3 - Praktični postavke.
7 - Povratak na burzi ROM.
Instalirajte firmware B199 - 7.1.
7.2 - zajamčena.
1.1 - Što je CyanogenMod?
Mnogi dobavljači / proizvođači "unakaziti" Android toliko da je sustav spor ili spor.
CyanogenMod intervenira ovdje! To je dizajniran tako da se više ne ovisi o Android verziji usluga / proizvođača i možete iznio maksimalnu snagu i performanse iz njegove androida.
Ovaj sustav nudi niz vrlo korisnih poboljšanja i značajke koje se obično nude drugi dobavljači / proizvođači.
1.2 - Što je korijen?
"Korijen" je korisnik sustava. U sustavu Windows, to je "Administrator".
S ovog korisnika, imamo pristup svim datotekama cijelog sustava.
Pod "korijena" možemo, primjerice, brisanje sistemskih aplikacija koje mi ne trebaju, ali obično ne mogu izbrisati.
- Ako smo izbrisali pogrešan sustav aplikacije ili izbrisati pogrešnu datoteke / mape / uređivati, tako da se može "oboren" cijeli sustav.
Uz CyanogenMod smo također dobili ovaj rekao root pristup, drugim riječima, naš smartphone pa je gerooted.
I spominje izričito da s velikom moći dolazi i velika odgovornost!
Ako ne znate hoće li XYZ može imati negativne učinke na vašem sustavu, što je dopušteno da se stavi na sva pitanja u ovoj temi.
Ja ću pokušati odgovoriti na vaša pitanja na najbolji savjesti i znanju.
microSD kartice i Android 4.4 KitKat: ...
Sljedeći softver je testiran sa sustavom Windows 7 (64-bitni) i Windows 8 (64-bitni).
Međutim, to bi trebalo apsolutno neće biti problem da bi mogli koristiti softver s 32-bitnom sustavu!
Instalirajte softver - 2.2.
Da bi naš Huawei je priznata Y300 s računala, moramo prvo instalirati odgovarajuće upravljačke programe.
Slijede nam bneötigen program DC Unlocker i UnlockTools.
- DC Unlocker i Driver http://pc.cd/Olh
Program DC Unlocker možemo instalirati jednostavan - Moramo ovdje primijetiti ništa.
U UnlockTools ćemo morati kasnije, oni ne moraju biti instalirane odvojeno
3.1 - Što je kod za otključavanje?
Možemo instalirati alternativni Android sustav, potreban nam je bootloader Unlock (otključavanje).
Bez otključana bootloadera ne može instalirati custom Rim / mini sustave (tzv. oporavak često).
Budući da smo sigurni da je potrebna za otključavanje, teoretski mora kontaktirati Huawei.
Huawei pruža otključavanje zapravo rado, ali nepoznatih razloga mi uspjeli Huawei za neke aparate ne bi se utvrdilo ovu otključavanje.
3.2 - Metoda # 1: može se odrediti kod za otključavanje iz Huawei.
Ako još uvijek želite probati našu sreću, možemo otključati kod našeg Y300 naravno slobodno raspitati izravno na Huawei:
http://en.club.vmall.com/emotiondown...ock&action=pre
Huawei specificira da nam pošaljete otključavanje u roku od 2-3 radnih dana.
Uvijek sam do sada, ali čim je 1 radni dan odgovor.
3.3 - Metoda # 2: Izračunajte otključavanje putem DC-Unlocker.
Otključavanje, lako možemo prepoznati sebe - bez pomoći Huawei!
Za ovu metodu moramo program "DC-Unlocker". Instalirati
3.3.1 - Na Pink-modu odrediti otključavanje.
Mi isključite naš Huawei Y300 i izvadite je za oko 5 sekundi (može biti nesto duze, ali ne kraće).
Uklanjanjem baterije Kratke privremene odsutnosti, kao naš Y300 inače bi početi s brzi početak, što neželite sada.
Alternativno, možemo izravno može isključiti u opcijama Y300 brzom pokretanju. "Postavke telefona" => "apps" => "Quick Start".
Počinjemo našu Y300 s kombinacijama tipki "glasnije", "Tiše" i "Power" - Vi pritisnite ove gumbe za oko 5 sekundi.
Ako smo dobili to pravo, naša Y300 sada bi trebao izgledati na sljedeći način: Pink Boju
Sada prikljuciti vaš Y300 putem USB kabela s vašim računalom.
Sada Pokrenuti DC Unlocker!
Mi izaberemo u "Select proizvodnje" točke "Huawei telefone" iz.
U "odabir modela" možemo odabrati opciju "Auto Detect".
- Onda smo kliknite na povećalo (ikona pretraživanje) i čekati - to može potrajati 2-3 minuta, možda čak i duže.
Ako DC-Unlocker je spreman, dosta teksta pojavljuje na dnu programa.
Tamo ćemo tražiti blok teksta "bootloader code" - Ovo je naš kod za otključavanje!
Ovaj "boot loader kod" Treba snimiti posto trebamo to sada.
Program DC Unlocker sada možete izlaz / zatvoriti.
Odredite status bootloadera - 4.1.
Tako da možemo otključati bootloader, sada zahtijevaju odlučnu "bootloader kod" i "UnlockTools".
Naš smartphone je sada u Pink načinu - mi više ne trebamo sad ovaj način.
Vi jednostavno izvadite bateriju i pričekajte na početku oko 5 sekundi, jer će naš smartphone inače se automatski pokrenuti!
Nakon što smo ponovno umetnuli bateriju, počinjemo s kombinacijama tipki "Quiet" i "Power", gdje smo Pustili gumb "Power" i "za smanjivanje glasnoće" gumb, ali i dalje će se držati u stisnut otprilike 15 sekundi mora biti.
Evo naš smartphone je sada u fastboot modu, lako možemo saznati da je naš smartphone na Huawei logo ostao - To je fastboot modu!
Sada smo pokrenuli su UnlockTools mapu datoteku "check_bootloader.bat"
- Tako da možemo provjeriti status bootloadera našeg Y300.
Obično, rezultat je "LOCKED" treba čitati.
Ako status bootloadera našeg Y300, iz bilo kojeg razloga, već je "OTKLJUČAN", možemo koristiti bodova 4.2 i 4.3 preskočiti.
Mi sada ne pritiscemo niti jednu tipku, inače naš Y300 će ponovno pokrenuti! Mi smo zatvorili prozor koji se nalazi na crvenoj X.
Ako je potrebno, mi jednostavno ponovno pokrenemo uređaja u fastboot modu.
4.2 - bootloader u fastboot modu za otključavanje.
Nakon što smo utvrdili status bootloadera našeg Y300, mi otključavamo ovo sada. (To je učinio prije!)
Krećemo u UnlockTools mapi datoteku "unlock_bootloader.bat".
U ovom prozoru ćemo sada mogu kopirati odlučnog "bootloader kod" i potvrditi kod s "Enter" (Enter).
Onda smo opet (pritiskom na bilo koju tipku) potvrditi da smo stvarno želite otključati bootloader.
Mi smo potvrdili našu odluku i bootloader je otključana.
PS: S spisu "relock_bootloader.bat" možemo ponovno zaključali bootloadera. Međutim, stanje na dizanje sustava "LOCKED", ali na "zaključano".
Kakav učinak to ima na jamstvo našeg Y300, ja ne mogu (još) reći, jer još nisam morao koristiti jamstvo.
To može biti slučaj da s otključavanje bootloader poništiti naše jamstvo!
4.3 - može se vratiti na tvorničke postavke.
Do otključavanja bootloadera naš Y300 je vraćanje na tvorničke postavke.
To znači da su sve aplikacije, slike, datoteke i Co bit će izbrisani iz naše jedinice!
Nakon što je naš smartphone pokreće s otključanim bootloadera i nakon početne snage - boot proces može potrajati i nekoliko minuta!
Ja sam napisao ovaj vodič po mom najboljem znanju. Međutim, pogreške mogu biti prisutne.
Vi ste isključivo odgovorni za proces - ja nisam odgovoran za ono što učinite sa svojim uređajem!
5.1 - instalirati custom oporavak TWRP on je spkovan zajedno sa romom.
Tako da možemo instalirati CyanogenMod, potreban nam je običaj oporavak.
S unaprijed instaliran mini-sustav (Recovery System) je instalirati softver nije moguće stranke, što je razlog zašto nam je potrebno instalirati custom oporavak!
Uz datoteku "flash_recovery.bat" iz mape UnlockTools smo instalirati Custom Recovery System "TWRP".
Tu je i Custom oporavak sustava "ClockworkMod" (kratka: CWM), ali ne odgovara na dalje, kao što smo TWRP apsolutno dovoljna.
Tako da možemo instalirati TWRP sada smo samo pritisnite bilo koju tipku.
Nakon što je naš smartphone trebao u netom instalirani Custom Recovery "TWRP" ponovno podizanje sustava.
5.2 - CyanogenMod instalirati.
Naš uređaj je u načinu rada za oporavak.
Mi izbrisati sve stare podatke, prvo moramo obaviti "Izbriši".
"Obrišite" znači da je u potpunosti briše sve podatke iz uređaja.
Bez toga "obrisati" to bi moglo dovesti do problema s CyanogenMod.
Mi jednostavno pomaknemo klizač na desnoj strani - "Advanced Obrišite" opciju samo smo ga ignorirali!