Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2008
    Bodovi
    8.876
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.876, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Huawei y300-100 otključavanje i fleširanje

Evo Uputstvo
    u ovom vodiču ću objasniti mogući početnik prijateljski kao što smo instalirali na našoj Huawei Y300 CyanogenMod 10,2 (Android 4.3.1).
    Ovaj priručnik vrijedi za model Huawei Y300-0100 (U8833)!
    To je europska verzija Y300 - Ostali modeli nisu podržani!
    Koji uređaj imamo, možemo lako pod "Postavke telefona" => "All" => "o telefonu" ček.
    Ja sam napisao ovaj vodič po mom najboljem znanju.
    >>> Ni ja, , niti bilo tko drugi (osim sebe) je odgovoran za bilo kakvu štetu na vašem uređaju, koji može biti uzrokovan ovim uputama! <<<
    Do otključavanja bootloadera gubite vjerojatno prihvatiti jamstvena potraživanja prema Huawei!
    - Razlika između garancije i jamstva
    sadržaj
    1 - General.
    1.1 - Što je CyanogenMod?
    1.2 - Što je korijen?
    Priprema PC - 2.
    2.1 - Zahtjevi sustava.
    Instalirajte softver - 2.2.
    Izračunajte otključavanje - 3.
    3.1 - Što je kod za otključavanje?
    3.2 - Metoda # 1: može se odrediti kod za otključavanje iz Huawei.
    3.3 - Metoda # 2: Izračunajte otključavanje putem DC-Unlocker.
    3.3.1 - Na Pink-modu odrediti otključavanje.
    Pripremite smartphone - 4.
    Odredite status bootloadera - 4.1.
    4.2 - bootloader u fastboot modu za otključavanje.
    4.3 - može se vratiti na tvorničke postavke.
    5 - Pripreme za CyanogenMod.
    5.1 - instalirati custom oporavak TWRP.
    5.2 - CyanogenMod instalirati.
    6 - Savjeti za korijen.
    6.1 - Su binarno ažuriranje.
    6.2 - Korisni Apps.
    6.3 - Praktični postavke.
    7 - Povratak na burzi ROM.
    Instalirajte firmware B199 - 7.1.
    7.2 - zajamčena.
    1.1 - Što je CyanogenMod?
    Mnogi dobavljači / proizvođači "unakaziti" Android toliko da je sustav spor ili spor.
    CyanogenMod intervenira ovdje! To je dizajniran tako da se više ne ovisi o Android verziji usluga / proizvođača i možete iznio maksimalnu snagu i performanse iz njegove androida.
    Ovaj sustav nudi niz vrlo korisnih poboljšanja i značajke koje se obično nude drugi dobavljači / proizvođači.
    1.2 - Što je korijen?
    "Korijen" je korisnik sustava. U sustavu Windows, to je "Administrator".
    S ovog korisnika, imamo pristup svim datotekama cijelog sustava.
    Pod "korijena" možemo, primjerice, brisanje sistemskih aplikacija koje mi ne trebaju, ali obično ne mogu izbrisati.
    - Ako smo izbrisali pogrešan sustav aplikacije ili izbrisati pogrešnu datoteke / mape / uređivati​​, tako da se može "oboren" cijeli sustav.
    Uz CyanogenMod smo također dobili ovaj rekao root pristup, drugim riječima, naš smartphone pa je gerooted.
    I spominje izričito da s velikom moći dolazi i velika odgovornost!
    Ako ne znate hoće li XYZ može imati negativne učinke na vašem sustavu, što je dopušteno da se stavi na sva pitanja u ovoj temi.
    Ja ću pokušati odgovoriti na vaša pitanja na najbolji savjesti i znanju.
    microSD kartice i Android 4.4 KitKat: ...
    Sljedeći softver je testiran sa sustavom Windows 7 (64-bitni) i Windows 8 (64-bitni).
    Međutim, to bi trebalo apsolutno neće biti problem da bi mogli koristiti softver s 32-bitnom sustavu!
    Instalirajte softver - 2.2.
    Da bi naš Huawei je priznata Y300 s računala, moramo prvo instalirati odgovarajuće upravljačke programe.
    Slijede nam bneötigen program DC Unlocker i UnlockTools.
    - DC Unlocker i Driver http://pc.cd/Olh
    Program DC Unlocker možemo instalirati jednostavan - Moramo ovdje primijetiti ništa.
    U UnlockTools ćemo morati kasnije, oni ne moraju biti instalirane odvojeno
    3.1 - Što je kod za otključavanje?
    Možemo instalirati alternativni Android sustav, potreban nam je bootloader Unlock (otključavanje).
    Bez otključana bootloadera ne može instalirati custom Rim / mini sustave (tzv. oporavak često).
    Budući da smo sigurni da je potrebna za otključavanje, teoretski mora kontaktirati Huawei.
    Huawei pruža otključavanje zapravo rado, ali nepoznatih razloga mi uspjeli Huawei za neke aparate ne bi se utvrdilo ovu otključavanje.
    3.2 - Metoda # 1: može se odrediti kod za otključavanje iz Huawei.
    Ako još uvijek želite probati našu sreću, možemo otključati kod našeg Y300 naravno slobodno raspitati izravno na Huawei:
    http://en.club.vmall.com/emotiondown...ock&action=pre
    Huawei specificira da nam pošaljete otključavanje u roku od 2-3 radnih dana.
    Uvijek sam do sada, ali čim je 1 radni dan odgovor.
    3.3 - Metoda # 2: Izračunajte otključavanje putem DC-Unlocker.
    Otključavanje, lako možemo prepoznati sebe - bez pomoći Huawei!
    Za ovu metodu moramo program "DC-Unlocker". Instalirati
    3.3.1 - Na Pink-modu odrediti otključavanje.
    Mi isključite naš Huawei Y300 i izvadite je za oko 5 sekundi (može biti nesto duze, ali ne kraće).
    Uklanjanjem baterije Kratke privremene odsutnosti, kao naš Y300 inače bi početi s brzi početak, što neželite sada.
    Alternativno, možemo izravno može isključiti u opcijama Y300 brzom pokretanju. "Postavke telefona" => "apps" => "Quick Start".
    Počinjemo našu Y300 s kombinacijama tipki "glasnije", "Tiše" i "Power" - Vi pritisnite ove gumbe za oko 5 sekundi.
    Ako smo dobili to pravo, naša Y300 sada bi trebao izgledati na sljedeći način: Pink Boju
    Sada prikljuciti vaš Y300 putem USB kabela s vašim računalom.
    Sada Pokrenuti DC Unlocker!
    Mi izaberemo u "Select proizvodnje" točke "Huawei telefone" iz.
    U "odabir modela" možemo odabrati opciju "Auto Detect".
    - Onda smo kliknite na povećalo (ikona pretraživanje) i čekati - to može potrajati 2-3 minuta, možda čak i duže.
    Ako DC-Unlocker je spreman, dosta teksta pojavljuje na dnu programa.
    Tamo ćemo tražiti blok teksta "bootloader code" - Ovo je naš kod za otključavanje!
    Ovaj "boot loader kod" Treba snimiti posto trebamo to sada.
    Program DC Unlocker sada možete izlaz / zatvoriti.
    Odredite status bootloadera - 4.1.
    Tako da možemo otključati bootloader, sada zahtijevaju odlučnu "bootloader kod" i "UnlockTools".
    Naš smartphone je sada u Pink načinu - mi više ne trebamo sad ovaj način.
    Vi jednostavno izvadite bateriju i pričekajte na početku oko 5 sekundi, jer će naš smartphone inače se automatski pokrenuti!
    Nakon što smo ponovno umetnuli bateriju, počinjemo s kombinacijama tipki "Quiet" i "Power", gdje smo Pustili gumb "Power" i "za smanjivanje glasnoće" gumb, ali i dalje će se držati u stisnut otprilike 15 sekundi mora biti.
    Evo naš smartphone je sada u fastboot modu, lako možemo saznati da je naš smartphone na Huawei logo ostao - To je fastboot modu!
    Sada smo pokrenuli su UnlockTools mapu datoteku "check_bootloader.bat"
    - Tako da možemo provjeriti status bootloadera našeg Y300.
    Obično, rezultat je "LOCKED" treba čitati.
    Ako status bootloadera našeg Y300, iz bilo kojeg razloga, već je "OTKLJUČAN", možemo koristiti bodova 4.2 i 4.3 preskočiti.
    Mi sada ne pritiscemo niti jednu tipku, inače naš Y300 će ponovno pokrenuti! Mi smo zatvorili prozor koji se nalazi na crvenoj X.
    Ako je potrebno, mi jednostavno ponovno pokrenemo uređaja u fastboot modu.
    4.2 - bootloader u fastboot modu za otključavanje.
    Nakon što smo utvrdili status bootloadera našeg Y300, mi otključavamo ovo sada. (To je učinio prije!)
    Krećemo u UnlockTools mapi datoteku "unlock_bootloader.bat".
    U ovom prozoru ćemo sada mogu kopirati odlučnog "bootloader kod" i potvrditi kod s "Enter" (Enter).
    Onda smo opet (pritiskom na bilo koju tipku) potvrditi da smo stvarno želite otključati bootloader.
    Mi smo potvrdili našu odluku i bootloader je otključana.
    PS: S spisu "relock_bootloader.bat" možemo ponovno zaključali bootloadera. Međutim, stanje na dizanje sustava "LOCKED", ali na "zaključano".
    Kakav učinak to ima na jamstvo našeg Y300, ja ne mogu (još) reći, jer još nisam morao koristiti jamstvo.
    To može biti slučaj da s otključavanje bootloader poništiti naše jamstvo!
    4.3 - može se vratiti na tvorničke postavke.
    Do otključavanja bootloadera naš Y300 je vraćanje na tvorničke postavke.
    To znači da su sve aplikacije, slike, datoteke i Co bit će izbrisani iz naše jedinice!
    Nakon što je naš smartphone pokreće s otključanim bootloadera i nakon početne snage - boot proces može potrajati i nekoliko minuta!
    Ja sam napisao ovaj vodič po mom najboljem znanju. Međutim, pogreške mogu biti prisutne.
    Vi ste isključivo odgovorni za proces - ja nisam odgovoran za ono što učinite sa svojim uređajem!
    5.1 - instalirati custom oporavak TWRP on je spkovan zajedno sa romom.
    Tako da možemo instalirati CyanogenMod, potreban nam je običaj oporavak.
    S unaprijed instaliran mini-sustav (Recovery System) je instalirati softver nije moguće stranke, što je razlog zašto nam je potrebno instalirati custom oporavak!
    Uz datoteku "flash_recovery.bat" iz mape UnlockTools smo instalirati Custom Recovery System "TWRP".
    Tu je i Custom oporavak sustava "ClockworkMod" (kratka: CWM), ali ne odgovara na dalje, kao što smo TWRP apsolutno dovoljna.
    Tako da možemo instalirati TWRP sada smo samo pritisnite bilo koju tipku.
    Nakon što je naš smartphone trebao u netom instalirani Custom Recovery "TWRP" ponovno podizanje sustava.
    5.2 - CyanogenMod instalirati.
    Naš uređaj je u načinu rada za oporavak.
    Mi izbrisati sve stare podatke, prvo moramo obaviti "Izbriši".
    "Obrišite" znači da je u potpunosti briše sve podatke iz uređaja.
    Bez toga "obrisati" to bi moglo dovesti do problema s CyanogenMod.
    Mi jednostavno pomaknemo klizač na desnoj strani - "Advanced Obrišite" opciju samo smo ga ignorirali!
    Zadnji uredio FARAON007 : 12-07-2014 u 20:20

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2008
    Bodovi
    8.876
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mi jednostavno pomaknemo klizač na desnoj strani - "Advanced Obrišite" opciju samo smo ga ignorirali!
    Onda smo se vratili na glavni zaslonu TRWP.
    Sada smo kliknite na "rot" i odaberite "USB memoriju" (dolje lijevo) - tako da možemo pristupiti internu memoriju od naše Y300 putem računala.
    Interne memorije trebamo pristup, tako da možemo kopirati CyanogenMod na internu memoriju.
    Smartphone je u sustavu Windows sada jednostavno prikazati kao "prijenosni disk".
    Pozivamo naše računalo sada CyanogenMod dolje.
    - CyanogenMod Preuzimanja za u8833
    Evo, to je izuzetno (!) Važno da smo samo preuzeli CyanogenMod na području u8833!
    Osim toga, taj naziv ne može sadržavati razmake!
    Primijetio sam da je datoteka "cm-10,2-20.131.203-Noć-u8833 (1). Zip" Ne može se instalirati "CM-10,2-20.131.203-Noć-u8833.zip"
    u8833 je interni naziv model Huawei za naš Y300 - To apsolutno ne bi trebao preuzeti bilo koju drugu verziju da se instalira, inače bismo mogli uništiti naš pametni telefon!
    Ako su web puta nije dostupna (kao što je bio slučaj u prosincu 2013), možemo skinuti nekoliko slika i od alternativnoj web stranice:
    ----------
    http://getcm.thebronasium.com/?device=u8833
    http://pc.cd/Tuj U ovoj datoteci je CM10 i Gapps Znaci najprije CM10 i Odmah Gapps poslije CM10
    ----------
    Nakon što smo CyanogenMod skinuti s naše računalo, sada ga kopirati na našoj Y300.
    Da jednaka nam poštedjeti malo posla, razumijeli smo CyanogenMod (što je. Zip datoteka!) U korijenski direktorij naših pametnih telefona.
    Nakon što je kopiranje dovršeno, sada možemo opet razdvojiti na "Isključi" iz našeg PC Y300 u TWRP.
    Kliknite na TWRP sada 1x na leđa gumb i odaberite "Install".
    Ovisno o tome da li smo mi (. Zip arhiva) kopirali na internu memoriju ili na SD karticu CyanogenMod, moramo odabrati mjesto na vrhu.
    - Unutarnja sdcard
    - Micro sdcard
    Interna sdcard unutarnje memorije.
    Micro sdcard je izmjenjiva memorijska kartica.
    Ako se ne prikazuje "Micro sdcard", jednostavno nije umetnuta memorijska kartica.
    Nakon što smo odabrali naš medij za pohranu, mi sada instalirati CyanogenMod.
    Mi smo u potrazi za CyanogenMod (. Zip arhiva) i odaberite ga.Datoteka je oko 10,2 cm-XXXXXXX-Noć-u8833.zip ili cm-11-XXXXXXX-Noć-u8833.zip.
    Mi onda zanemarimo sve mogućnosti koje se nude nama, i pomaknite klizač koji se pojavljuje na desnoj strani.
    Sada je CyanogenMod konačno instaliran!
    CyanogenMod se isporučuje u ovoj državi, bez apps iz Googlea.
    Među programima iz Google Maps osim Gmail i uključuju Play Store.
    Budući da nam je potrebna Play Store najvjerojatnije, sada moramo također instalirati preko TWRP "GAPPS" (Google Apps).
    Za to, pozivamo GAPPS dolje na naše računalo i kopirati. Zip arhive na našoj Y300.
    TWRP = kopija> Mount => Mount USB pohrana => datoteka na PC-u Y300.
    - Goo.im Download - Skidanje gapps-JB-20130813-signed.zip [Android 4.3.1, CyanogenMod 10,2]
    Vi smo tada odaberite glavni zaslon TWRP ponovno "instalirati" i instalirati gapps-JB-xxxxxxxx-signed.zip.
    Nakon ovih instalacija uspješno završena, biramo glavni zaslon TWRP "Reboot" i kliknite na "sustav".
    Nakon potvrde da je moguće da smo se pitali, ako želimo rooten uređaj također. To mi potvrđujemo!
    Ovaj restart sada može trajati oko 5-10 minuta, a zatim bi vaše Huawei Y300 uspješan rad s 10,2 CyanogenMod, CyanogenMod ili 11.
    PS: Moguće je da naš smartphone ostane u Bootloop.
    Bootloop znači da uređaj jednostavno ne može uspješno pokrenuti i bilo potpuno ponovno pokrene nekoliko puta i zaustavlja se na CyanogenMod logom.
    Ako je to slučaj, preporučujem vam da izvadite memorijsku karticu i ponovno naše smartphone.
    Čak i ako to ne pomogne, "obrisati" može se obavljati opet.
    Tako da možemo ući u TWRP oporavak sustava opet, moramo početi naš Y300 kada je isključen s kombinacijama tipki "Glasnije" + "Power".
    Nakon screen aufleutet, možemo koristiti "moć" gumb za otpuštanje - gumb "Volume" mora biti dugo, ali još uvijek u stisci s oko 15 sekundi!
    6.1 - Su binarno ažuriranje.
    Stvarno posljednji korak je da se ažuriraju SU binarni.
    Ažuriranje je potrebno kako bismo mogli koristiti dobivene root povlastice lako.
    Ako, nakon prvog početka Y300 s CyanogenMod pojavi nema naznaka u vezi ovog ažuriranja, moramo provesti to.
    Za to nam je otvoriti aplikaciju "SuperSU" u App ladice i ažurirati SU-binarni preko Play Store.
    Nakon što je uspješno ažuriranje Su-binarni započinjemo novi smartphone - konačno smo uspjeli!
    6.2 - Korisni Apps.
    - Greenify.
    S Greenify automatski može zamrznuti aplikacije ako su u pozadini, tako da jednostavno nije aktivno koristi.
    To omogućuje resursi (CPU i RAM) može biti spašen, koja se može koristiti i za druge aplikacije.
    Apps bi trebao biti, a ne "greenified" kada se koriste njegovi widgeti, ili nam želite primati obavijesti iz aplikacije.
    Također budilica aplikacije definitivno ne bi trebao biti "greenified", jer oni jednostavno ne mogu odgovoriti.
    Greenify preporučujem, primjerice, Internet Browser, aplikacije Raspored i druge aplikacije koje ne trebaju raditi u pozadini i njegovim Obavijestima / clanak mi ne trebaju.
    - Titanium Backup korijena.
    Ova aplikacija omogućuje vam da deinstalirati sve aplikacije koje su instalirane na našim smartphone. Naravno, to bi trebalo biti učinjeno s velikim oprezom, tako da se ne može nauditi na sigurnost, aplikacije prvi prvi zamrzavanje s "Titanium Backup korijena", umjesto da se izravno deinstalirati vidjeti kako ta promjena utječe na cijeli sustav.
    Osim toga, aplikacija sustava također se može pretvoriti u korisnički Apps - obrnuto je moguće!
    Naravno, mi također treba pomoći da oprezni.
    Osim ovih načina, možemo, naravno, stvoriti s "Titanium Backup korijena", također backup aplikacije (uključujući ili isključujući podatke), uvoz i izbrisati.
    6.3 - Praktični postavke.
    - Svjetlost.
    Svjetline, lako možemo prilagoditi prema brisača na traci stanja.
    • Postavke => Kontrola Interface => Status Bar => svjetlina
    Moguće je da je ova postavka onemogućena, a mi ga ne možemo aktivirati.
    Za ovo prvo moramo pod ...
    • Postavke => Display => Svjetlina
    Onemogućite automatsko ... Podesite osvjetljenje (auto)!
    - USB tethering.
    Uz USB tethering nas na našu Y300 na modem za PC / laptop / i sl. odluka. Ova značajka postoji u gotovo svakoj Android sustavu, međutim, ova značajka je obično samo dostupne putem nekoliko klikova.
    Uz CyanogenMod Međutim, to je moguće uz puno manje klikova!
    • Rasporedi Postavke => Interface => Quick Settings => pločice => ako je to potrebno. Dodaj.
    Dok je ova opcija obično već aktivirana, ali ako mi ne trebamo ostatak pločice, možemo jednostavno ih izbrisali tamo s dugim pritiskom na pločicama.
    - Stvaranje screenshotove.
    Za stvaranje snimke, ne trebaju nam dodatni app.
    Slike mogu biti kreiran s CyanogenMod naime izravno putem dugim pritiskom na gumb za napajanje.
    • Postavke => Tipkovnica = tipka> On / Off
    Je omogućile sljedeće opcije:
    - Izbornik Reboot
    - Screenshot (screenshot)
    - Zrakoplovni način rada
    - Silent (tihi, tresti i aktivirati zvuk)
    - Apps / kratice na lockscreen.
    Zadane apps / kratice na lockscreen naravno možemo prilagoditi našim vlastitim potrebama!
    • Postavke => Screen lock => Lock screen aplikacije
    Link pruža aplikacije koje ga podržavaju i.
    Tako to može biti ispitan izravno iz lockscreen sa tekućim datumom, na primjer, u austrijski rasporeda App Scotty omiljeni / spasio vlak.
    S e-mail app K-9 Mail može izravno pristupiti određenu e-mail sandučić.
    - Real korisno!
    7.1 - Povratak na burzi ROM.
    Ako nismo zadovoljni s CyanogenMod ili želite drugih razloga ponovno instalirati službeni sustavu Huawei za naše Y300, to je relativno lako.
    Prvo moramo preuzeti flashable. ZIP arhivu i kopirati u našoj uređaja.
    - Y300-V100R001C00B199.zip download.
    Ovaj "flashable". ZIP arhiva ne dolaze od mene, ali iz ShockeyCzT od modaco.com!
    . ZIP arhiva sadrži službeni B199 firmware (Update.app) po Huawei za naše Y300 i samo je "pretvoriti" u flash-spreman. ZIP arhivu.
    Nakon što smo kopirati ovaj. Zip arhive na našoj uređaja, možemo ga lansirati u sustav oporavak.
    - Isključite telefon, pritisnite => "Glasnije" i "moć" zajedno dok ne zavibrira i onda samo pustiti gumb za napajanje i držite "Volume Up" toliko dugo dok smo u System Recovery!
    Nosimo oporavak sustava u početku "Izbriši" i potvrditi brisanjem bar dolje jednom s lijeva na desno.
    Onda smo kliknite na "Povratak" i pritisnite gumb za povratak.
    Sada smo odaberite "Install" i kliknite jednom na "Y300-V100R001C00B199.zip". Mi smo tada obrišite dno bar još jednom s lijeva na desno i čekati.
    Nakon što je naš Y300 je to učinio, uređaj će se ponovno pokrenuti ukupno 2x - Nismo u Bootloop! Trebamo samo malo strpljenja
    7.2 - zajamčena.
    Prema jamstvom (koji usput rečeno je samo prevedeno na njemački jezik vrlo loša), naša istekne jamstvo čim više ne koriste ga "normalno".
    Za mene, otključavanje bootloadera definitivno nije normalno korištenje Zato naša garancija, po mom mišljenju je već oduzet od strane otključavanja bootloadera.
    Boot Loader se zahvaljujući UnlockTools ponovno zaključati Allerd zatim se status RE-LOCKED zaključana i ne dalje.
    Zaključujem da je sa službenim firmware opet iako DRM-zaštićene sadržaj može se igrati, ali Huawei priznaje da smo otključan bootloader našeg Y300 prije.
    Ja sam napisao ovaj vodič po mom najboljem znanju.
    >>> Ni ja, niti Androidpit.de, niti bilo tko drugi (osim sebe) je odgovoran za bilo kakvu štetu na vašem uređaju, koji može biti uzrokovan ovim uputama! <<<
    Do otključavanja bootloadera gubite vjerojatno prihvatiti jamstvena potraživanje prema Huawei!
    - Razlika između garancije i jamstva
    Želim Vam puno zabave s CyanogenMod 10,2 (Android 4.3.1)i 11.xx (Android 4.4.4)na svom Huawei Y300!
    Uskoro ce bit i cm11 sa Gapps.
    Ako Moderator smatra da ovo ne pripad ovdije slobodn neka pebac Faraon007! Sory ako ima Gramatičkih Greški.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2008
    Bodovi
    8.876
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://pc.cd/zfj Ovo je cianogen mod 11 KIT KAT4.4.4 SA Appk ZA HAUWEI Y300-100
    Zadnji uredio FARAON007 : 24-07-2014 u 17:52

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2008
    Bodovi
    8.876
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo orginal bez T com logo rom B199, blutut radi Link http://pc.cd/x1u
    Ako nekom neso nije jasno, pitajte rado cu odgovorit ili ako koji link ne radi ponovo cu ga urediti L.P
    Faraon007

Evo link za Unlocker i driver onaj gore nij ok :http://pc.cd/AhB

Evo ukratko Rotanje:
    1.Izvaditi bateriju,nakon najmanje 5 sekundi vratiti
    2.Sa desne strane telefona stisnuti istovremeno gumb za pojacavanje i utisavanj telefona i stisnut gumb za paljenje cekat dok se nedobije pink ekran
    3.Instalirat drivere i pokrenut DC unloker Podesit na (Selekt Phones) Huawei phones
    (Select model) Auto detect (recommended)
    4. Stisnut povecalo i dobit cete
    https://www.dc-unlocker.com/huawei_p...lock_tutorials

DC - Unlocker 2 Client 1.00.1125

Detecting phone :

selection :
    manufacturer - Huawei phones
    model - Auto detect (recommended)

Found Applications port COM3
    Found Diagnostics port COM4

Waiting modem/phone to be ready ...
    Model : Huawei MSM8X25 series
    IMEI : 8684380186xxxxx
    Wi-Fi MAC : 00:66:4B:05:F0:06
    BlueTooth MAC : 00:66:4B:05:E0:51
    Bootloader status : unlocked
    Bootloader code : 21387321482xxxxx
    SIM Lock status : unlocked
    Nas zanima:Bootloader code : 21387321482xxxxx
    Taj kod mozete dobit i od Huawe Samo morate cekat
    Kasnije pokrenete Unlocker i upisete kod sta ste dobili

Bootloader status : unlocked (Kod mene pise jer je odkljucan)
    Rot otkljucan L.P Faraon007
    Nadam se da je sve jasno.
    Puno Srece.
    Zadnji uredio FARAON007 : 15-08-2014 u 13:59

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Huawei Ascend y300 vs Samsung Galaxy Fame
    By seha in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 01-04-2014, 06:36
  2. Fleširanje Z530i?
    By marlboro_boy in forum Sony Ericsson