Mi jednostavno pomaknemo klizač na desnoj strani - "Advanced Obrišite" opciju samo smo ga ignorirali!
Onda smo se vratili na glavni zaslonu TRWP.
Sada smo kliknite na "rot" i odaberite "USB memoriju" (dolje lijevo) - tako da možemo pristupiti internu memoriju od naše Y300 putem računala.
Interne memorije trebamo pristup, tako da možemo kopirati CyanogenMod na internu memoriju.
Smartphone je u sustavu Windows sada jednostavno prikazati kao "prijenosni disk".
Pozivamo naše računalo sada CyanogenMod dolje.
- CyanogenMod Preuzimanja za u8833
Evo, to je izuzetno (!) Važno da smo samo preuzeli CyanogenMod na području u8833!
Osim toga, taj naziv ne može sadržavati razmake!
Primijetio sam da je datoteka "cm-10,2-20.131.203-Noć-u8833 (1). Zip" Ne može se instalirati "CM-10,2-20.131.203-Noć-u8833.zip"
u8833 je interni naziv model Huawei za naš Y300 - To apsolutno ne bi trebao preuzeti bilo koju drugu verziju da se instalira, inače bismo mogli uništiti naš pametni telefon!
Ako su web puta nije dostupna (kao što je bio slučaj u prosincu 2013), možemo skinuti nekoliko slika i od alternativnoj web stranice:
----------
http://getcm.thebronasium.com/?device=u8833
http://pc.cd/Tuj U ovoj datoteci je CM10 i Gapps Znaci najprije CM10 i Odmah Gapps poslije CM10
----------
Nakon što smo CyanogenMod skinuti s naše računalo, sada ga kopirati na našoj Y300.
Da jednaka nam poštedjeti malo posla, razumijeli smo CyanogenMod (što je. Zip datoteka!) U korijenski direktorij naših pametnih telefona.
Nakon što je kopiranje dovršeno, sada možemo opet razdvojiti na "Isključi" iz našeg PC Y300 u TWRP.
Kliknite na TWRP sada 1x na leđa gumb i odaberite "Install".
Ovisno o tome da li smo mi (. Zip arhiva) kopirali na internu memoriju ili na SD karticu CyanogenMod, moramo odabrati mjesto na vrhu.
- Unutarnja sdcard
- Micro sdcard
Interna sdcard unutarnje memorije.
Micro sdcard je izmjenjiva memorijska kartica.
Ako se ne prikazuje "Micro sdcard", jednostavno nije umetnuta memorijska kartica.
Nakon što smo odabrali naš medij za pohranu, mi sada instalirati CyanogenMod.
Mi smo u potrazi za CyanogenMod (. Zip arhiva) i odaberite ga.Datoteka je oko 10,2 cm-XXXXXXX-Noć-u8833.zip ili cm-11-XXXXXXX-Noć-u8833.zip.
Mi onda zanemarimo sve mogućnosti koje se nude nama, i pomaknite klizač koji se pojavljuje na desnoj strani.
Sada je CyanogenMod konačno instaliran!
CyanogenMod se isporučuje u ovoj državi, bez apps iz Googlea.
Među programima iz Google Maps osim Gmail i uključuju Play Store.
Budući da nam je potrebna Play Store najvjerojatnije, sada moramo također instalirati preko TWRP "GAPPS" (Google Apps).
Za to, pozivamo GAPPS dolje na naše računalo i kopirati. Zip arhive na našoj Y300.
TWRP = kopija> Mount => Mount USB pohrana => datoteka na PC-u Y300.
- Goo.im Download - Skidanje gapps-JB-20130813-signed.zip [Android 4.3.1, CyanogenMod 10,2]
Vi smo tada odaberite glavni zaslon TWRP ponovno "instalirati" i instalirati gapps-JB-xxxxxxxx-signed.zip.
Nakon ovih instalacija uspješno završena, biramo glavni zaslon TWRP "Reboot" i kliknite na "sustav".
Nakon potvrde da je moguće da smo se pitali, ako želimo rooten uređaj također. To mi potvrđujemo!
Ovaj restart sada može trajati oko 5-10 minuta, a zatim bi vaše Huawei Y300 uspješan rad s 10,2 CyanogenMod, CyanogenMod ili 11.
PS: Moguće je da naš smartphone ostane u Bootloop.
Bootloop znači da uređaj jednostavno ne može uspješno pokrenuti i bilo potpuno ponovno pokrene nekoliko puta i zaustavlja se na CyanogenMod logom.
Ako je to slučaj, preporučujem vam da izvadite memorijsku karticu i ponovno naše smartphone.
Čak i ako to ne pomogne, "obrisati" može se obavljati opet.
Tako da možemo ući u TWRP oporavak sustava opet, moramo početi naš Y300 kada je isključen s kombinacijama tipki "Glasnije" + "Power".
Nakon screen aufleutet, možemo koristiti "moć" gumb za otpuštanje - gumb "Volume" mora biti dugo, ali još uvijek u stisci s oko 15 sekundi!
6.1 - Su binarno ažuriranje.
Stvarno posljednji korak je da se ažuriraju SU binarni.
Ažuriranje je potrebno kako bismo mogli koristiti dobivene root povlastice lako.
Ako, nakon prvog početka Y300 s CyanogenMod pojavi nema naznaka u vezi ovog ažuriranja, moramo provesti to.
Za to nam je otvoriti aplikaciju "SuperSU" u App ladice i ažurirati SU-binarni preko Play Store.
Nakon što je uspješno ažuriranje Su-binarni započinjemo novi smartphone - konačno smo uspjeli!
6.2 - Korisni Apps.
- Greenify.
S Greenify automatski može zamrznuti aplikacije ako su u pozadini, tako da jednostavno nije aktivno koristi.
To omogućuje resursi (CPU i RAM) može biti spašen, koja se može koristiti i za druge aplikacije.
Apps bi trebao biti, a ne "greenified" kada se koriste njegovi widgeti, ili nam želite primati obavijesti iz aplikacije.
Također budilica aplikacije definitivno ne bi trebao biti "greenified", jer oni jednostavno ne mogu odgovoriti.
Greenify preporučujem, primjerice, Internet Browser, aplikacije Raspored i druge aplikacije koje ne trebaju raditi u pozadini i njegovim Obavijestima / clanak mi ne trebaju.
- Titanium Backup korijena.
Ova aplikacija omogućuje vam da deinstalirati sve aplikacije koje su instalirane na našim smartphone. Naravno, to bi trebalo biti učinjeno s velikim oprezom, tako da se ne može nauditi na sigurnost, aplikacije prvi prvi zamrzavanje s "Titanium Backup korijena", umjesto da se izravno deinstalirati vidjeti kako ta promjena utječe na cijeli sustav.
Osim toga, aplikacija sustava također se može pretvoriti u korisnički Apps - obrnuto je moguće!
Naravno, mi također treba pomoći da oprezni.
Osim ovih načina, možemo, naravno, stvoriti s "Titanium Backup korijena", također backup aplikacije (uključujući ili isključujući podatke), uvoz i izbrisati.
6.3 - Praktični postavke.
- Svjetlost.
Svjetline, lako možemo prilagoditi prema brisača na traci stanja.
• Postavke => Kontrola Interface => Status Bar => svjetlina
Moguće je da je ova postavka onemogućena, a mi ga ne možemo aktivirati.
Za ovo prvo moramo pod ...
• Postavke => Display => Svjetlina
Onemogućite automatsko ... Podesite osvjetljenje (auto)!
- USB tethering.
Uz USB tethering nas na našu Y300 na modem za PC / laptop / i sl. odluka. Ova značajka postoji u gotovo svakoj Android sustavu, međutim, ova značajka je obično samo dostupne putem nekoliko klikova.
Uz CyanogenMod Međutim, to je moguće uz puno manje klikova!
• Rasporedi Postavke => Interface => Quick Settings => pločice => ako je to potrebno. Dodaj.
Dok je ova opcija obično već aktivirana, ali ako mi ne trebamo ostatak pločice, možemo jednostavno ih izbrisali tamo s dugim pritiskom na pločicama.
- Stvaranje screenshotove.
Za stvaranje snimke, ne trebaju nam dodatni app.
Slike mogu biti kreiran s CyanogenMod naime izravno putem dugim pritiskom na gumb za napajanje.
• Postavke => Tipkovnica = tipka> On / Off
Je omogućile sljedeće opcije:
- Izbornik Reboot
- Screenshot (screenshot)
- Zrakoplovni način rada
- Silent (tihi, tresti i aktivirati zvuk)
- Apps / kratice na lockscreen.
Zadane apps / kratice na lockscreen naravno možemo prilagoditi našim vlastitim potrebama!
• Postavke => Screen lock => Lock screen aplikacije
Link pruža aplikacije koje ga podržavaju i.
Tako to može biti ispitan izravno iz lockscreen sa tekućim datumom, na primjer, u austrijski rasporeda App Scotty omiljeni / spasio vlak.
S e-mail app K-9 Mail može izravno pristupiti određenu e-mail sandučić.
- Real korisno!
7.1 - Povratak na burzi ROM.
Ako nismo zadovoljni s CyanogenMod ili želite drugih razloga ponovno instalirati službeni sustavu Huawei za naše Y300, to je relativno lako.
Prvo moramo preuzeti flashable. ZIP arhivu i kopirati u našoj uređaja.
- Y300-V100R001C00B199.zip download.
Ovaj "flashable". ZIP arhiva ne dolaze od mene, ali iz ShockeyCzT od modaco.com!
. ZIP arhiva sadrži službeni B199 firmware (Update.app) po Huawei za naše Y300 i samo je "pretvoriti" u flash-spreman. ZIP arhivu.
Nakon što smo kopirati ovaj. Zip arhive na našoj uređaja, možemo ga lansirati u sustav oporavak.
- Isključite telefon, pritisnite => "Glasnije" i "moć" zajedno dok ne zavibrira i onda samo pustiti gumb za napajanje i držite "Volume Up" toliko dugo dok smo u System Recovery!
Nosimo oporavak sustava u početku "Izbriši" i potvrditi brisanjem bar dolje jednom s lijeva na desno.
Onda smo kliknite na "Povratak" i pritisnite gumb za povratak.
Sada smo odaberite "Install" i kliknite jednom na "Y300-V100R001C00B199.zip". Mi smo tada obrišite dno bar još jednom s lijeva na desno i čekati.
Nakon što je naš Y300 je to učinio, uređaj će se ponovno pokrenuti ukupno 2x - Nismo u Bootloop! Trebamo samo malo strpljenja
7.2 - zajamčena.
Prema jamstvom (koji usput rečeno je samo prevedeno na njemački jezik vrlo loša), naša istekne jamstvo čim više ne koriste ga "normalno".
Za mene, otključavanje bootloadera definitivno nije normalno korištenje Zato naša garancija, po mom mišljenju je već oduzet od strane otključavanja bootloadera.
Boot Loader se zahvaljujući UnlockTools ponovno zaključati Allerd zatim se status RE-LOCKED zaključana i ne dalje.
Zaključujem da je sa službenim firmware opet iako DRM-zaštićene sadržaj može se igrati, ali Huawei priznaje da smo otključan bootloader našeg Y300 prije.
Ja sam napisao ovaj vodič po mom najboljem znanju.
>>> Ni ja, niti Androidpit.de, niti bilo tko drugi (osim sebe) je odgovoran za bilo kakvu štetu na vašem uređaju, koji može biti uzrokovan ovim uputama! <<<
Do otključavanja bootloadera gubite vjerojatno prihvatiti jamstvena potraživanje prema Huawei!
- Razlika između garancije i jamstva
Želim Vam puno zabave s CyanogenMod 10,2 (Android 4.3.1)i 11.xx (Android 4.4.4)na svom Huawei Y300!
Uskoro ce bit i cm11 sa Gapps.
Ako Moderator smatra da ovo ne pripad ovdije slobodn neka pebac Faraon007! Sory ako ima Gramatičkih Greški.

Odgovori uz citat

Bookmarks