Što da uradim sa tarifom?
Ekipa pomognite mi.
Znam da pratite situaciju bolje od mene. Naime istekao mi je ugovor prije 100 god, i sad mogu da biram što hoću. Kupio sam novi mob ko svercera i nemam namjeru mjenjat svoju XPERIU Z ULTRU do daljnjeg, pa me dere TMOBILE svaki mjesec 220kn imam tarifu PLAN ZA SURFANJE L.
Na otoku sam Korčuli, signala od tele2 gotovo da nema.
Ostalo ne znam ni sam. Da li da odem od tmobilea?
(morao bih zadržat broj zbog posla)
jesu drugi bolji?
Što bi ste uradili na mom mjestu?
Čini mi se previše 220kn ima neka sad za 135kn i još ukenjaju unutra nekih 15kn pa dodje na 150 ali moram potpisat na 1 godinu 150kn/12mjeseci ista tarifa samo 70kn jeftinija, dal da to uzmem do 30.06 je ta neka akcija ili da idem na VIP ima neka shema gledam na reklamama od nogometa ali biće neki zajeb.
Hvala živjeli! (dabogda Meksiko tukli :):scool:
[JEDNOSTAVNO?!] ¤Neograničeni¤ razgovori za 97,50 kn! [[DRAMA]]
Nije tako jednostavno kao što se čini.
Želio sam prebaciti broj sa simpe na pretplatu i uzeti navedenu tarifu Plan L uz 50% popusta na 2 godine i free opciju Flat na 2 godine. Bio sam u t-centru, nitko pojma nije imao. Kopirao sam mail kolege s foruma sa isprikom Voditelja pozadinske podrške o stvarnom postojanju navedene tarife i naveo stranicu službenog cjenika i uputio službi za korisnike. Zvala me agentica iz "retentiona" i aktivirala Plan L po "prepolovlenoj" cijeni sa Free Flatom. Što se tiče Free Flata, dobio sam Sms poruku potvrde, ali vrag mi nije dao mira, uputio sam upit radi potvrde o popustu I na PLAN L.
Odgovoreno mi je da mi NIJE aktiviran popust od 50% na tarifu.
Poslao sam Zahtjev za Raskidom Pretplatničkog odnosa po Zakonu o Zaštiti potrošača i odgovoreno mi je da će mi isključiti broj bez penalizacije. T-Mobile Pretplata: NIKAD VIŠE! :mad: