Samsung S6810 Galaxy Fame
Pozdrav ,
nov sam na ovom forumi a i u svijetu smartfona(ovo mi je prvi) pa ne zamjerite na vama "banalnim" pitanjima. Slično pitanje sam postavio i na jednom drugom forumu ali bez uspjeha pa nastavljam sa pitanjima gdje sam stao.
Evo pitanja;
1. Na netu sam pronašao uputu za rootanje koje sam i uspješno odradio :klap:
Pošto na mobu imam "samo" 2 Gb za korištenje i aplikacije umetnuo sam SD karticu od 16Gb za pohranjivanje istih.
Za prebacivanje aplikacija sa moba na sd-karticu skinul sam par aplikacija (AppMgr III (App 2 SD) , Apps 2 SD (Move app 2 sd) ... ) ali niti jedna mi ne može prebacivati na karticu jer mi nakon čekiranja(označavanja) aplikacija i odabira "Move 2 SD " otvara opciju "DEINSTALIRAJ " i "PRISILNI ZAUSTAVI" .
Na "Link2SD" mi izbacje poruku :"App2SD is not supported by your device. Because your device has a primary external storage which is emulated from the internal storage. You can link the app in order to move its files to your SD card." :confused:
Zna li netko moguće rješenje ovog problema ?
Na mobu sam za svaki slučaj čekiral "Unknown sources" ali ništa.
Provjeren root sa RootChekerom - sve ok ali ne rade aplikacje za prebacivanje.
2. Dal smeta mobu ako ima instaliranih više sličnih app (u ovom slučaju za prebacivanje na SD ) ?
3. Postoji li možda aplikacija koja bi skinute sadržaje(aplikacije , igre , muziku ...) direktno pohranjivala na "vanjsku" SD karticu ?
Ima dosta pitanja , a ako netko zna odgovor na bilo koje od njih , unaprijed hvala !
Pozdrav !