Pozdrav ,
nov sam na ovom forumi a i u svijetu smartfona(ovo mi je prvi) pa ne zamjerite na vama "banalnim" pitanjima. Slično pitanje sam postavio i na jednom drugom forumu ali bez uspjeha pa nastavljam sa pitanjima gdje sam stao.
Evo pitanja;
1. Na netu sam pronašao uputu za rootanje koje sam i uspješno odradio
Pošto na mobu imam "samo" 2 Gb za korištenje i aplikacije umetnuo sam SD karticu od 16Gb za pohranjivanje istih.
Za prebacivanje aplikacija sa moba na sd-karticu skinul sam par aplikacija (AppMgr III (App 2 SD) , Apps 2 SD (Move app 2 sd) ... ) ali niti jedna mi ne može prebacivati na karticu jer mi nakon čekiranja(označavanja) aplikacija i odabira "Move 2 SD " otvara opciju "DEINSTALIRAJ " i "PRISILNI ZAUSTAVI" .
Na "Link2SD" mi izbacje poruku :"App2SD is not supported by your device. Because your device has a primary external storage which is emulated from the internal storage. You can link the app in order to move its files to your SD card."
Zna li netko moguće rješenje ovog problema ?
Na mobu sam za svaki slučaj čekiral "Unknown sources" ali ništa.
Provjeren root sa RootChekerom - sve ok ali ne rade aplikacje za prebacivanje.
2. Dal smeta mobu ako ima instaliranih više sličnih app (u ovom slučaju za prebacivanje na SD ) ?
3. Postoji li možda aplikacija koja bi skinute sadržaje(aplikacije , igre , muziku ...) direktno pohranjivala na "vanjsku" SD karticu ?
Ima dosta pitanja , a ako netko zna odgovor na bilo koje od njih , unaprijed hvala !
Pozdrav !

Odgovori uz citat
Bookmarks