Neo V, problem sa kontaktima
imam sony ericcson neo v i neki dan sam ga rootao. brisao sam neke aplikacije koje dodju direktno s mobom.
i sad sam skuzio da kad kliknem na neki kontakt, nista se ne dogadja.moram bas kliknut na sliku kontakta i onda birat poruku ili poziv. isto tako ne funkcionira ni favourites (ni widget ni u samim kontaktima)
jel zna netko u cemu je problem? mozda sam izbrisao nesto sto nisam trebao, a vezano je za ovo?
Re: Neo V, problem sa kontaktima
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=1050134
Sumnjam da će ti dialer jesti bateriju, ne radi ništa. Bolje da je u pozadini jer se brže pokrene. Stavi ga na system/app
Čak možeš u notification staviti, da ga teže zatvori..
Prolistaj temu tu o ray, imaš kako i šta podesiti. Slični su. Tako da bih ti preporučio ICS ali pobriši te gluposti sa popisa, tj. cut/paste...meni radi trenutno bolje ics. Ljepše, fluidnije, alikacije su više i bolje podržane... Ako te zanima detaljnije, čujemo se na pm.
GB je dobar ali ICS daje bolji dojam kod korištenja! Npr power toggles radi bolje, može superbeam app, lgcamera continuus photo focus, camera mod,..sve je nekako uglađenije i bolje.. Na gb su jedino malo bolje performanse u igrama.
Imaš u ray temi ali da napomenem: SUS update ICS, pa onda nakon 10ak min factory reset prvo. Nakon toga root, obrisat gluposti i vozi dalje. Pametno sa app.
Obriši galeriju stock, imaš quickpic. Exdialer ali ne briši stock itd.
Trebao bi ti onda raditi na ics bolje nego na gb. A trenutno stanje snimiš backup (nandroid backup) sa cwm. Cwm instaliraš sa x-parts aplikacijom sa marketa. Vratiš onda ak želiš.. Pri vraćanju backupa gb sustava treba biti gb već na njemu, ako ics - ics kernel mora biti. Flashtolom staviš stock neki, root,cwm,vratiš backup.