Smart 30 tarifa na bonove
Mrzim tele2 ali nakon ove tarife koja daje 300min na sve mreze i 1GB prometa,uz poruke 0,29kn i uspostavu poziva od 0.25kn mislim da je tarifa super,a cijena 30kn,recimo da mjesecno bi potrosio 50ak kn racunajuci slanje poruka i uspostavu poziva kod zvanja.
poruke bih zamjenio pozivima,a ovaj 1 gigabajt je najpotrebniji :)
Vise o tarifi: http://www.tele2.hr/privatni-korisni...onove/t8/#vise
tarifa je u ponudi od 10.1.2013
Re: Smart 30 tarifa na bonove
Postoje dvije promocije Zauvijek, kod prve nije postojao uvijet da svaki mjesec moras uplatiti bon. Kod druge koja je startala prije otprilike godinu dana (kad sam je ja aktivirao) taj uvjet postoji. Sada moras vidjeti kada si je ti aktivirao. I stvarno u uvjetima to pise, ali kako doci do njih ne znam.
E na ovakve izjave se počnem smijati svaki put. Ako u uvjetima lijepo piše da je tako i tako, i ako uvjeti ne idu tebi u korist onda su to odmah lopovska posla.
Uvjeti su takvi i ti si na njih pristao, a tebe makar na prepaidu ništa ne zadržava da promijeniš operatera odmah danas kada budeš prolazio pored poslovnice nekog drugog operatera.
Smart 30 tarifa na bonove
Nema na zalost postenog operatera danas. Tko udje u neki spor s njima i slucajno pobijedi moze ici kuci pjevajuci
Pa ti si njihovo poslovanje nazvao "pederskim poslovima", tele2 nazvao "lopovima" i govorio da ćeš mijenjati mrežu, da bi na kraju rekao da ostaješ jer su ti vratili opciju.
I o kakvim to mojim pričama govoriš? Meni si se smijao što sam ih "branio", govorio da ideš kod drugoga operatera, da bi na kraju balade ostao upravo kod tih koji su ti onemogućili opciju, jer su ti izašli u susret :lmao: Toliko o dosljednosti.
Pa ne, mene si krenuo prozivati u svome postu pa sam ti odgovorio. Ja sam samo citirao ono što si ti rekao za njih, da bi ti meni rekao da serem :confused: Nisam ništa izmislio, to su bile tvoje riječi, a ne moje, i mislim da nema potrebe spuštanja rasprave na osobnu razinu