Pozdrav,
kupio sam prije tjedan dana HTC One X i sad sam skužio mrtvi pixel. Zna netko koja je politika agramservisa po tom pitanju?
Printable View
Pozdrav,
kupio sam prije tjedan dana HTC One X i sad sam skužio mrtvi pixel. Zna netko koja je politika agramservisa po tom pitanju?
Muka mi je od same pomisli da mi sarafe po novom mobu. Narocito nakon sto sam gledao na youtubeu disassembly video. Nakon par iskustava tesko da se to slozi ponovo kao tvornicki :-(
Promjenit će ti samo lcd (100% jer su meni mijenjali kad sam imo mrtvi pixel na HTC Radaru bez previše prigovora .... samo skini jedan od programa za testiranje ekrana da im to možeš pokazati tj. dokazati mrtvi pixel) no ..... tu ti problemi tek poćinju pošto je ekran tj. rez. 720 x 1280 pixels dosta će ti biti teško nešto dokazati (Radar ima 400x800 i meni mladi gospon za pultom nije uspio vidjeti mrtvi pixel pa je zvao servisera .... a hvala bogu on je vidio i rekao da će biti zamjenjeno) ..... kad to proživiš onda ide ona tvoj sumnja "neće ga složit kao tvornički", što je i u jednu ruku normalno i prihvatljivo ali da će napravit loši posao .... to da ... na radaru mu se uvukla prašina ispod lcd-a i kamere ( vratio nazad da mi to počisti i složi to kako spada)
p.s.
a kad sam im nosio sony xperiju p uspio mi je oštetit mrežicu zvučnika i mali dio plastike jer mu ta dva djela nisu uspjela sjesti natrag u utor kako spada te nakraju dobio novi uređaj jer sam pisao ugodno pismo sony-u i agramu na kvalitetnom obavljenom poslu
Dobro poslikaj svaki ugao mobitela, ekran, kameru, sve tako da kasnije imaš dokaz ako su nekaj zeznuli na servisu.
Također serijske brojeve poslikaj gdje god možeš.
Zato ti oni zamjene sve! I digitajzer i ekran i bateriju kao meni. Sve je zaljepljeno i zato sve mjenjaju! Meni su radili jer je ekran na pritisak u uglu imao lufta malo i cuo sam kako se odljepio. Telefon je bio vracen kako je i poslan i nemas brige. Agram zna posao. slao sam hrpu telefona i sve je odradjeno za 10
Evo dobio savjet u agramu da ga vratim gdje sam ga kupio jer je DOA 7 dana, odnosno za sve kvarove u prvom tjednu se mijenja uređaj. Odnio sam u tele2 (odnosno njihovi oni partneri neki) i rekli su da čeka cca 10 dana odgovor. Javim rezultat.
Molim ubuduće teme otvarati na prikladnim mjestima. Hvala.
Eto na kraju odobrena zamjena uređaja jer je kvar unutar prvih 7 dana.