Treba mi neki programcic za scan i update drivera, skinuo sam ih dosta al za nijedan nemogu nac key a bez njega nemogu update drivera napravit, pa bi molio ako neko ima link za download nekog takvog dobrog programcica i key za isti... HVALA :)
Printable View
Treba mi neki programcic za scan i update drivera, skinuo sam ih dosta al za nijedan nemogu nac key a bez njega nemogu update drivera napravit, pa bi molio ako neko ima link za download nekog takvog dobrog programcica i key za isti... HVALA :)
Driver Genius
IObit Driver Booster-besplatan i radi solidno
Slimdrivers
do sada sam stalno koristio driver genius pa se pokazalo da i nije toliko genius jer mi instalira nešto što mi zablesi cijeli komp, ovaj slim upravo isprobavam pa ću nakon restarta znati rezultate
Bježi od tih programa koji skeniraju i sami instaliraju drivere. Nikad ne znaš što instaliraju u pozadini. Skini si Aida64 ex. Everest skeniraj računalo i ručno skini drivere. Duži put, ali bar si siguran da imaš samo drivere.
Sa slimdrivers nemas straha. Godinama ga koristim. Doduse,ima programa koji ti ga uvale ali slimdrivers ne.