Treba mi neki programcic za scan i update drivera, skinuo sam ih dosta al za nijedan nemogu nac key a bez njega nemogu update drivera napravit, pa bi molio ako neko ima link za download nekog takvog dobrog programcica i key za isti... HVALA![]()
Treba mi neki programcic za scan i update drivera, skinuo sam ih dosta al za nijedan nemogu nac key a bez njega nemogu update drivera napravit, pa bi molio ako neko ima link za download nekog takvog dobrog programcica i key za isti... HVALA![]()
What else you gonna do on a saturday?
Driver Genius
IN HOC SIGNO VINCES
IObit Driver Booster-besplatan i radi solidno
do sada sam stalno koristio driver genius pa se pokazalo da i nije toliko genius jer mi instalira nešto što mi zablesi cijeli komp, ovaj slim upravo isprobavam pa ću nakon restarta znati rezultate
Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it.
Bježi od tih programa koji skeniraju i sami instaliraju drivere. Nikad ne znaš što instaliraju u pozadini. Skini si Aida64 ex. Everest skeniraj računalo i ručno skini drivere. Duži put, ali bar si siguran da imaš samo drivere.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sa slimdrivers nemas straha. Godinama ga koristim. Doduse,ima programa koji ti ga uvale ali slimdrivers ne.
Bookmarks