Od sutra opet dostupna uz mjesecnu naknadu od 50 kuna.....
Printable View
Od sutra opet dostupna uz mjesecnu naknadu od 50 kuna.....
U promotivnom periodu od 27.10.2012. do 30.11.2012. opcija Flat dostupna je za privatne i poslovne korisnike na tarifama Extra total+, Extra Biz total+ i Extra obitelj+. Postojeći korisnici navedene opcije će i dalje koristiti opciju po postojećim uvjetima.
Je li produžena opcija FLAT?
Molio bih link...
je do kraja godine
Šteta, dok ju ne ukinu nema ni teoretske šanse da će biti jeftiniji mobiteli u Extra Total+ S tarifi, a i ovako tko je mislio aktivirat opciju flat već ju je uzeo. :(
Bez obzira na opciju flat,extra total + s tarifa bar još neko vrijeme će ostat sama po sebi takva kakva je,odnosno cijene uređaja na njoj.
Do kada će se moći aktivirati flat opcija? U uvjetima nema nikakvog datuma.
do 31.01.
Produžava li se opet opcija i u 2. mj?
To i mene zanima. Drkam ih sad jer nigdje ne postoji službeno napisano kada je zadnji dan aktivacije
i nakon par dana prepucavanja su me ispalili, piše u općem cjeniku :D
danas je 01.02. a na webu im i dalje to stoji kao opcija. kao i popust za mlade i prjenos broja. doduše možda još nisu svi došli na posao pa promjenili :D
EDIT; produženo
U promotivnom periodu od 01.12.2012. do 28.02.2013. godine opcija Flat dostupna je za privatne i poslovne korisnike na tarifama EXTRA total+, EXTRA Biz total+ i EXTRA obitelj+.
Gledam ove opće uvjete Flat opcije i ako dobro kužim kad se zatraži zahtjev za uključenje ona se uključuje odmah, tijekom tekućeg mjeseca se naplaćuje proporcionalno broju dana korištenja, a kad se napravi isključenje isključuje se zadnjeg dana toga mjeseca u ponoć.
Pitam jer prije je bilo da se uvijek uključuje prvog dana sljedećeg mjeseca, recimo ako danas uključim, ona bi se uključila tek 1.4. pa me zanima jel su to promijenili?
krajem siječnja su članovi moje obiteljske tarife imali povećanu/ubrzanu potrošnju usluga uključenih u tarifu. aktivirao im flat i bila aktivna vrlo brzo. 30. siječnja isključio im tu opciju.
u veljači poslali račun u kojem je vidljivo da su mi naplatili svega par kuna za opciju flat.
4.10. zovem korisničku službu da mi uključe opciju FLAT na nositelja (Obiteljska tarifa XL) jer mi preko neta nije davao tu mogučnost. Ovaj meni kaže da nema problema i da će odmah aktivirati zahtjev te da će se opcija aktivirati u roku 24 sata. Nakon 2 tjedna provjerim ja stanje računa i ispise poziva i vidim da opcija uopće nije aktivirana. Zovem ja prekjučer opet i oni meni kažu da vide zahtjev koji je još uvijek na čekanju. Pitam ja što sad , a oni da će ga aktivirati u roku 24 sata. Pitam i ja što će biti sad sa računom jer sam računao da će mi opcija biti uključena i da ću moći bez brige razgovarati sa drugim mrežama. Oni meni da će napisati primjedbu i da bi se to trebalo ispraviti kroz moj račun.
Naravno da opcija nije uključena niti nakon 24 sata.
Jedino mi preostaje još zvanja i vjerojatno odlazak u t-centar.
Evo konačno odgovora na moju žalbu. Uvidjeli su da je problem bio kod njih i umanjit će mi slijedeći račun za iznos koji sam više platio u prošlom računu.
Sad je moje zvanje postalo svakodnevno i svaki put kažu da će biti uključeno i da će ubrzati uključenje, ali od toga ništa.
Ima li netko rješenje za ovaj problem?