Sony Ericsson Arc S - vraćanje na Ginger nakon nadogradnje na ICS
Pozdrav!
Imam jednu želju, a ta je vratiti svoj Arc S nazad na Ginger pošto baterija sada traje dosta kraće, a i uređaj je dosta sporiji sa ICS-om. Sa PC Companionom sam kroz nekakav update došao na verziju 4.0.3 i sad me zanima kako se vratiti na v2.3.4 (bar mislim da je ta bila prije). Svaka pomoć je dobro došla pošto nemam baš nikakve prakse s ovakvim stvarima.
Sony Ericsson Arc S - vraćanje na Ginger nakon nadogradnje na ICS
Da li je moguće s kakvim alatom napraviti svojevrsni backup uređaja da bi nakon nadogradnje na ICS mogao vratiti na Ginger? Dakle htio bih napraviti backup stanja koje vidim kada na Gingeru vratim uređaj na tvorničke postavke. Pretpostavljam da negdje u memoriji uređaja postoji taj ROM koji se restore-a na to jedno početno stanje kada kliknem Factory data reset (Erases all data on phone)
S neta sam bio skinuo nekakve custom Ginger ROMove koji su malo drugačiji od onog koji je došao s uređajem i to sad nije stanje kakvo je bilo kada sam kupio uređaj. Sada je na mobitelu najnoviji podržani ICS i htio bih odnijeti uređaj na servis da ga vrate na Ginger ali na originalno tvorničko stanje a ne na nešto slično kao što je taj custom ROM koji sam skinuo. Nakon toga bi si htio napraviti backup tog stanja da se mogu vratiti na to ukoliko se opet odlučim napraviti upgrade na ICS i ne svidi mi se.