-
[E72] Backup podataka?
Moze li mi netko provjereno reci, ako idem na onu opciju "Upravljanje Datoteka" pa oznacim SD karticu, i u opcijama stavim da mi napravi kopiju podataka na karticu... Da li ce nakon formatiranja mobitela i povratka tih podataka sa SD kartice biti sve isto kao i prije ? Ostat ce mi kontakti, SMS poruke i sl.?
Hvala !
-
Uglavnom da, ali napravi za svaki slučaj backup i preko PC Suitea. Više je uvijek bolje.
-
Aha, jel to free program, jer ne znam di mi je CD od Nokie :/
-
najlakse i najsigurnije ti je skinuti nokia suite sa ove stranice i napraviti backup, mozes odabrati kaj hoces backupirati i to ti je to... jer kontakti i takve stvari nisu u vidljivom dijelu memorije telefona pa ako kopiras memoriju, nebus kopiral kontakte...
-
Evo me opet... problem je sljedeci..
napravio sam backup na micro sd i na PC preko suita... aliii, dobio sam umjesto e72, e6 i sad me zanima , mogu li nekako doci do tih podataka ? najvise mi je do telefonskih brojeva :(
-
A kakav backup si napravio? U principu bi moralo proći, ali nemoj vraćati postavke, samo osobne podatke.
-
A ne znam, na noki sam iso ono make backup copy, i nesto slicno sam napravio na suitu, ali sad kad otvorim suit trazi me da spojim mob...
jos jedna stvar, stavim karticu u komp, uopce je ne prepoznaje, kao ni kad je stavim u mobitel :/