Ej skinuo sam windows media player 10,i ok je,izgled je lijep, dobro i radi ako ga netko ima bilo bi lijepo da sa nama podjeli sovja iskustva
Printable View
Ej skinuo sam windows media player 10,i ok je,izgled je lijep, dobro i radi ako ga netko ima bilo bi lijepo da sa nama podjeli sovja iskustva
ja ga imam od kad je izašo i odličan mi je.
Ja ga imam ali ga ne koristim :D Rađe koristim Winamp i BSplayer
Ja za sve video datoteke koristim WMP, svi mi govore da sam freak, ali meni je on odličan, stabilan i s odgovarajućim codecima podržava sve formate. Za glazbu ipak winamp jer ga mogu kontrolirat s Controll Freakom. Jedini player koji po mom mišljenju može konkurirat WMPlayeru je Media Player Classic.
...ok je...imam ga već duže vrijeme ali rijetko ga koristim...
Ta dva programa nemaju veze jedni s drugim. Jedan je bloatware, a drugi čisti minimalizam..= Citat =:
Izvorno postao Bassman
ako imate mnogo mp3, i recimo idete trazit neku stvar, upisete stvar u serch u wmp-u stisnete enter i cekate. i cekate, i jos uvijek cekate.
upisete stvar u search u winampu cak ni ne stisnete enter a stvar se pojavi za pola sekunde.
eto zasto ja koristim winamp
Ma dobro, nisam mislio u tom smislu, nego po jednostavnosti i podržanosti formata. Ja dosada nisam naišao niti na jedan media file koji media player classic nije mogao pokrenuti.= Citat =:
Izvorno postao gog
A što se tiče pretraživanja, to najjednostavnije ima QCD player, on na dnu playliste ima mali prozorčić za pretraživanje.
Pokretanje ili ne pokretanje više ovisi o instaliranim codecima nego o samom programu...