LG P350, mrtav nakon flashanja?
prvo pozdrav svima na forumu, novi sam ovdje, inace sam samo na stranim forumima no potrebna mi je mala pomoć, a nigdje nemogu nac nista konkretno.
Pa da krenem, radi se o mobitelu LG P350 sa Android softwerom.
Problem je u tome sto sto smo ga uredno flashali sa nekoliko razlicitih verzija androida i mobitel je radio bez problema, samo sto nije imao hr izbornik. Da bi odjednom preko nekog programa koji se moze skinut sa android marketa, nesto tipa kdz updater probali staviti drugi rom, koji je na vecini foruma predviden za ovaj model moba i odredenu verziju androida, jednostavno obavio se proces promjene rom-a i krenuo se uredno sam restartat nakon zavrsenog procesa te nakon toga vise uopce ne reagira na nista. Mrtav je totalno, racunalo ga uopce ne prepoznaje, nemoze se upaliti cak ni u emergency nacinu rada, nista se en dogada, znaci kompletno je mrtav.
Zna li netko kako bi ga mogao dobiti da bar dodje do emergency nacina rada da abrem uspijem flashat ispocetka? Bilo sto, sam da pokaze neke znakove zivota? Neki test point ili nesto?
Pokuso sam nac nesto o tome svugdje po forumima, no nitko ustvari ne cita ono sto je postavljeno u pitanju, covjek uredno napise da mobitel ne reagira na nista, mrtav totalno, a odgovore dobiva kao ''pokusaj u emergency modu'',, ''pokusaj preko boot moda'' itd. pa bih vas zamolio ako itko zna ikakvo rjesenje ako moze pomoc, bit cu mu jako zahvalan.
Mozda ima rjesenje, ako se moze flashat putem box-a servis ce me oderat za vrijednost mobitela sto mi se nikako neisplati.