Načuo sam da konkurentski časopis u pretplati daje mobitel.Zna li netko o kojem se mobu radi i dal se isplati tak nešto?
Printable View
Načuo sam da konkurentski časopis u pretplati daje mobitel.Zna li netko o kojem se mobu radi i dal se isplati tak nešto?
:dunno: :rotfl: :dunno:
a koji je to konkurentski casopis?!?mislim nije zabranjeno reci ime!!!
Čuo sam da i njihovi djelatnici besplatno peglaju obleku ako se pretplatiš... ;D
Pa Moby
I pretplatnici imaju besplatan smještaj u "Sheratonu" kad navrate u Zgb.Ja bio i vidio.
i ja sam savšta načuo ali nisam probo. Najbolje je da probaš.
meni plačaju i račune:lol:
evo ja danas prelisto novi "moby" i stvarno daju mob na poklon.dobivaju ga svi koji se pretplate na časopis(cijena pretplate bez moba je 190,00kn a s mobom 399,00kn-tu se odmah vidi da se za mob mora malo nadoplatit,znači->nije skroz besplatan!)radi se o SE T100 i kvaka je u tome što je mob na VIPovu pretplatu(možeš sam izabrat koju tarifu hočeš).al to opet znači u (najpovoljnijem slučaju) 40,00kn mjesečno!malo sam računao i došao do zaključka da se ne isplati.bolje odmah uzet simpu ili vip-mi.:-/= Citat =:
Poslao: Weah
Aha!Hvala gIK.I mislio sam da se ne isplati.
ma nemaš beda.glavno da nisi uzeo pretplatu...:D
Kad smo kod mobya gle sta pise na vipovoj stranici
Pa nije valjda da su bolji od mog najdrazeg magazina :cry: :cry:= Citat =:
"I na ovaj način magazin Moj Moby potvrdio je svoju vodeću medijsku ulogu u širenju telekomunikacijske kulture u Hrvatskoj" , izjavio je glavni urednik magazina Moj Moby Bojan Mušćet. Nazočnima su se obratili Tatjana Holjevac, pomoćnica ministra pomorstva, prometa i veza te Christian Maetz, direktor marketinga VIPneta, generalnog sponzora dodjele.
Mušćet je pozer...
Pa koji normalan čovjek u reklami za časopis koji uređuje zauzima više mjesta od onoga što reklamira (osim ako ne reklamira samog sebe)... ;D
moj moby mi je odvratan.prepotentne tetkice ti njihovi novinari.a tek koje komplikacije sam ima u vip-a za doć do tog užasno jednostavnog t 100.jeli tko od vas primjetija recenzije dosadnog Špoljarića-Barneya koje se ponavljaju kao pokvarene ploče na nekom lošem party-u.rcimo philips fisio 820 i 825.bez veze.neda se našem barneyu.aj Barney pođi ti lipo doma!!
Zasto ekipa iz mobila ne organizira nesto kao konkurent sto ima " Zlatni Moby"
Mislim da su ti izbori vrli "isfurani".
Hrpa ljudi dođe se u biti slikati a o mobovima tek riječ ili dvije, bolji pokazatelji o aparatima su ovakvi forumi i web stranice pa tko voli nek...
btw jeste li znali da ce na mobilovoj web stranici mozda biti vise o mobitelima " naime mobitele koje oni testiraju i pisu o njima u mobilu uskoro ce se moci nesto o tim mobitelima i procitat na njihovoj web strani
mojmoby.com to ima od uvijek.(tzv. test tjedna i sav text iz tiskanog mobya je prenešen na net).
Da sve je to lijepo ali bilo bi lijepo to vidjet i na www.mobil.hr ja pitah zasto to nemaju i dobih odgovor da to imaju u planu :)
Ima neka tajna veza između mobil.hr i info-mob...
da tajna.... :))
:blush: :kiss: