Načuo sam da konkurentski časopis u pretplati daje mobitel.Zna li netko o kojem se mobu radi i dal se isplati tak nešto?
Načuo sam da konkurentski časopis u pretplati daje mobitel.Zna li netko o kojem se mobu radi i dal se isplati tak nešto?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
a koji je to konkurentski casopis?!?mislim nije zabranjeno reci ime!!!
Čuo sam da i njihovi djelatnici besplatno peglaju obleku ako se pretplatiš...![]()
Pa Moby
I pretplatnici imaju besplatan smještaj u "Sheratonu" kad navrate u Zgb.Ja bio i vidio.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
i ja sam savšta načuo ali nisam probo. Najbolje je da probaš.
dobar grah daleko se čuje
meni plačaju i račune![]()
evo ja danas prelisto novi "moby" i stvarno daju mob na poklon.dobivaju ga svi koji se pretplate na časopis(cijena pretplate bez moba je 190,00kn a s mobom 399,00kn-tu se odmah vidi da se za mob mora malo nadoplatit,znači->nije skroz besplatan!)radi se o SE T100 i kvaka je u tome što je mob na VIPovu pretplatu(možeš sam izabrat koju tarifu hočeš).al to opet znači u (najpovoljnijem slučaju) 40,00kn mjesečno!malo sam računao i došao do zaključka da se ne isplati.bolje odmah uzet simpu ili vip-mi.Poslao: Weah
Načuo sam da konkurentski časopis u pretplati daje mobitel.Zna li netko o kojem se mobu radi i dal se isplati tak nešto?![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Aha!Hvala gIK.I mislio sam da se ne isplati.
ma nemaš beda.glavno da nisi uzeo pretplatu...![]()
Kad smo kod mobya gle sta pise na vipovoj stranici
Pa nije valjda da su bolji od mog najdrazeg magazina"I na ovaj način magazin Moj Moby potvrdio je svoju vodeću medijsku ulogu u širenju telekomunikacijske kulture u Hrvatskoj" , izjavio je glavni urednik magazina Moj Moby Bojan Mušćet. Nazočnima su se obratili Tatjana Holjevac, pomoćnica ministra pomorstva, prometa i veza te Christian Maetz, direktor marketinga VIPneta, generalnog sponzora dodjele.![]()
![]()
Mušćet je pozer...
Pa koji normalan čovjek u reklami za časopis koji uređuje zauzima više mjesta od onoga što reklamira (osim ako ne reklamira samog sebe)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
moj moby mi je odvratan.prepotentne tetkice ti njihovi novinari.a tek koje komplikacije sam ima u vip-a za doć do tog užasno jednostavnog t 100.jeli tko od vas primjetija recenzije dosadnog Špoljarića-Barneya koje se ponavljaju kao pokvarene ploče na nekom lošem party-u.rcimo philips fisio 820 i 825.bez veze.neda se našem barneyu.aj Barney pođi ti lipo doma!!
----------------------------------------------------
Zasto ekipa iz mobila ne organizira nesto kao konkurent sto ima " Zlatni Moby"
Mislim da su ti izbori vrli "isfurani".
Hrpa ljudi dođe se u biti slikati a o mobovima tek riječ ili dvije, bolji pokazatelji o aparatima su ovakvi forumi i web stranice pa tko voli nek...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
btw jeste li znali da ce na mobilovoj web stranici mozda biti vise o mobitelima " naime mobitele koje oni testiraju i pisu o njima u mobilu uskoro ce se moci nesto o tim mobitelima i procitat na njihovoj web strani
mojmoby.com to ima od uvijek.(tzv. test tjedna i sav text iz tiskanog mobya je prenešen na net).
Da sve je to lijepo ali bilo bi lijepo to vidjet i na www.mobil.hr ja pitah zasto to nemaju i dobih odgovor da to imaju u planu![]()
Ima neka tajna veza između mobil.hr i info-mob...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da tajna....)
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks