O spomenutoj sam temi sve napisao ispod VL-ova članka.
Nema smisla da ponavljam napisano i riskiram kaznu na ovomu forumu, stoga vas molim da otvorite stranicu...
http://www.vecernji.hr/komentar/342175/
Printable View
O spomenutoj sam temi sve napisao ispod VL-ova članka.
Nema smisla da ponavljam napisano i riskiram kaznu na ovomu forumu, stoga vas molim da otvorite stranicu...
http://www.vecernji.hr/komentar/342175/
Masa stvari koju si napisao stoji. Cinjenica je da je tele2 razorio duopol. Tvoj problem je, a sad ces opet krivo shvatit jer se s tobom tesko razovara, da malcice pretjerujes s ljubavlju prema teleu, a takodjer pretjerujes s mrznjom prema vipu i ht-u. Takodjer, dio gdje spiminjes "oni su stavili svoje ljude na forume" je definitivno pretjrleran. Vjerujem da si i na mene pritom mislio, a problem je opet taj da cim se netko ne slaze s tobom ti ga smatras neprijateljem. Da je tako, ljudska rasa bi brzo izunrjela, jer se razgovori izmedju ostalog temelje i na razilazenju misljenja. Steta, time si opet unistio mogucnost komunociranja po forumima. Zato i imas samo jedam odgovor u temi. Sto mi je zao, jakp dobre tekstove znas pisat. Pozdrav
da n astavimo, moro sam izac s busa...
dakle, rasprava staje, jer si ti taj koji prozivas svoje neistomisljenike, a ne razmisljas o tome da sve i jedan post kako na ovom, tako i na forum.hr, pa i na komentarima clanka su upravo: Tele2 SUPER, ostali debili i imaju svoje sljedbenike po forumima. kako ocekujes da te netko s takvim izjavama ozbiljno shvati?
Mladiću, mržnje nema i nikada je ne će biti jer uništava pozitivne vibracije u organizmu.
I odakle ti to da sam ja tvoj neprijatelj?
Zapamti, sve su to obična forumska prepucavanja i ništa više od toga.
Od svega što si napisao stoji jedino tvrdnja da sam pretjerao tvrdeći da na forumima stoluju HT-ovi i Vipnetovi plaćenici.
No namjerno sam zasolio taj dio teksta.
Ostatak odgovara realnosti, ali to ne znači da je Tele2 besprijekoran.
Služba za korisnike doista im je očajna.
Ali baš me briga kada razgovaram za 10-15 lipa po minuti.
Bojim se da je ovo samo još jedan predizborni štos... :(
Svaka cast ako Olgica uspije ista dokazati, mislim da je jako tesko doci do dokaza da je to dogovarano osim ako ne nadju dokaze da su se sastajali i neke audio/pisane zapisnike sa sastanaka. :D
Opet ako su kartel zasto bi recimo prije godinu dana t-mobile uveo bonbon koji je uveo sekundu kao obracunsku jedinicu (namjerno nisam napisao vratio jer mislim da kod nas nikada nije ni postojala), ako se samo o tome radi (koliko se moze saznati iz teksta):
Olgica Spevec, prema dostupnim informacijama, sumnja da su se tri mobilna operatera 1. listopada 2009. dogovorila i istodobno poskupjela do četiri puta svoje usluge promijenivši obračunsku jedinicu sa 15 na 60 sekundi za prvu minutu razgovora.
Svi znamo što je kartel, odnosno što proizlazi iz njega- monopol. A isto tako svjedoci smo hrpe monopolističkih trvrtki u RH, koje tako posluju već 20 godina, unatoč tome što smo kakti kapitalističko društvo.
Što se ovog slučaja tiče, mogli bismo raspavljati o konkurenciji, nelojalnolnoj konkurenciji i sl., i tako unedogled. Vidjet ćemo što će proizaći iz te cijele istrage, no mislim da na kraju vjerojatno ništa.
A molio bih sve koji sudjeluju u ovoj temi da se suzdrže od međusobnog prozivanja i vrijeđanja, nećemo to tolerirati.