Zamjena maske motorole v525
Evo ljudi i ja sam uspio zamjeniti masku na v525-ici i moram priznati da to nije postupak za svakoga, a opet i nije neki bad. Valja biti iznimno pažljiv i sve se napravi. :thumbup: Iako sam bio skeptičan masku sam kupio na našem tržišu i to full housing sa svime osim antene. Kada mi ju je čovjek pokazao , rekoh, to je to i pljunuo sam cijelih 40kn. ;D Polako sam krenuo na posao sa pivom i kutijom cigara kraj sebe za smirenje živaca. Usput........nisam imao ništa od potrebnog alata (mislim na odvijač No 6 i plastični otvatač maske). Svoj najdraži šarafciger sam sa fleksericom prilagodio na veličinu rupice na šarafu i to je bilo to. Sve je teklo svojim tokom do trenutka kada sam trebao odvojiti poklopac od kučišta, a kroz sredinu prolazi gumena traka od vibra. Tu sam se patio pola sata jer nisam znao jel ga smijem nasilu izvaditi, a na kraju se ispostavilo da je to jedini način. Kako sam vadio djelove tako sam ih odmah premještao u novo kučište.
Zaboravio sam reći da mi je cijanofiks ipak bio potreban i to kod sklapanja prednjeg dijela. Na originalu je to ona plastika plave boje. Na zamjenskoj maski je bila priložena dvostrana traka koja je slabo držala pa sam ja to fiksitao ljepilom. Sve u svemu jako sam zadovoljan, čak ni je ova maska ljepša od originala...........crno srebrna kombinacija. Još jedino moram naručiti onu cool zamjensku svjetleću antenu...BlueDevil javi ako budeš organizirao skupno naručivanje da se učipim (spominjao si to u nekom starom postu)
.................................................. .................................................. ...
Zato BlueDevil ako si iole pedantan nečeš imati problema sa izmjenom.
.................................................. .................................................. ...
KRUMPIRKO...................sa sigurnošću ti mogu reći da ona dva dijela (opruga i crni plastični dio) koja si uslikao nisu djelovi mobitela.
Još nešto..............desilo mi se isto što i Krumpirku. Kada sam sve sastavio nisu radile one dvije bočne tipke (kamera i stilovi zvona) koje su na kraju same od sebe proradile. Da rade tek sam danas primjetio, nakon 5 dana od zamjene...svašta. Razlog - nepoznat!!!
;D