bok svima,novi sam i ovo mi je prva tema,a hitno trebam pomoć...
Imam problem sa paljenjem kompa,naime komp radi ..sve 5 ali kad ga ugasim više neće upaliti odnosno,kad pritisnem tipku power na trenutak krene i stane.
Tada moram isključiti strujni kabel i ponovno ga uključiti za ponovni pokušaj jer ako to ne učinim tipka power ne reagira na drugi pokušaj...i tako po desetak puta dok ne sastavi.
Otvarao sam komp i primjetio da zelena lampica na matičnoj radi cijelo vrijeme pa i za vrijeme nakon neuspjelog pokušaja paljenja ali ponovni pokušaj paljenja je moguć tek kada ištekam strujni kabel ili flopy power na matičnoj i lampica se ugasi pa ponovno uštekam.Inače ako ne sačekam da se ugasi(a treba joj tri sekunde nakon iskopčavanje dovoda struje) već samo na brzinu isklj-uklj...ništa.
Moram napomenuti da sam nedavno mijenjao napajanje jer mi je staro crklo,a ovo koje sam promijenio nije novo već polovno.Sa starim mi se ovo nije nikad događalo ali prije nego mi samo date savjet da promijenim napajanje molim da iscrpite i druge mogućnosti jer kako sam već rekao kad upali onda i radi i ne gasi se odnosno,ne resetira se.
HVALA UNAPRIJED!!:loco: