-
Praćenje potrošnje
Imam jedan problem vezan uz potrošnju na mobilnom telefonu. Svaki mjesec kad račun dođe ja začuđeno gledam u njega. Pa me zanima dal zna netko jel ima koja dobra aplikacija za praćenje potrošnje. Nešto tipa da se mogu konfiguirati cijena razgovora prema mojoj mreži prema drugim mrežama sms mms podatkovni promet i slično pa da se vidi otprilike stanje računa. Na marketu sam pronašao program ˝droidstats˝ ali ne izračunava koliko se novaca potroši a ne može se ni konfiguirati cijena poziva. Pa ono ako netko zna za koji program? Hvala
-
Da li si probao phoneusage ? Cini mi se da sam negdje vidio unos cijena, imao sam PhoneUsage ali se ne sjecam da li je to na njemu bilo. Pogledaj.. free je.
-
Call Meter NG
btw. imaš sticky temu za potražnju aplikacija, te i posebnu temu gdje su preporuke i mislim da je ova aplikacija tamo
-
Hvala vam na brzim odgovorima. PhoneUsage nema za računanje potrošnje. Call Meter NG računa i potrošnju i da se konfiguirati. Gledao sam pod preporuke ima zanimljivih stvari, ali izgleda da mi je promaknuo taj programčić.