Da li si probao phoneusage ? Cini mi se da sam negdje vidio unos cijena, imao sam PhoneUsage ali se ne sjecam da li je to na njemu bilo. Pogledaj.. free je.
Imam jedan problem vezan uz potrošnju na mobilnom telefonu. Svaki mjesec kad račun dođe ja začuđeno gledam u njega. Pa me zanima dal zna netko jel ima koja dobra aplikacija za praćenje potrošnje. Nešto tipa da se mogu konfiguirati cijena razgovora prema mojoj mreži prema drugim mrežama sms mms podatkovni promet i slično pa da se vidi otprilike stanje računa. Na marketu sam pronašao program ˝droidstats˝ ali ne izračunava koliko se novaca potroši a ne može se ni konfiguirati cijena poziva. Pa ono ako netko zna za koji program? Hvala
Da li si probao phoneusage ? Cini mi se da sam negdje vidio unos cijena, imao sam PhoneUsage ali se ne sjecam da li je to na njemu bilo. Pogledaj.. free je.
Call Meter NG
btw. imaš sticky temu za potražnju aplikacija, te i posebnu temu gdje su preporuke i mislim da je ova aplikacija tamo
Hvala vam na brzim odgovorima. PhoneUsage nema za računanje potrošnje. Call Meter NG računa i potrošnju i da se konfiguirati. Gledao sam pod preporuke ima zanimljivih stvari, ali izgleda da mi je promaknuo taj programčić.
Bookmarks