Koristim wlan u nsk u zagrebu i zanima me jel netko zna foru za spajanje na p2p mrezu?
Printable View
Koristim wlan u nsk u zagrebu i zanima me jel netko zna foru za spajanje na p2p mrezu?
A daj mi reci gdje si se registrirao za WLAN? Ja sam se učlanio prije mjesec, dva ali mi se nikako ne da tamo otići
Ne moraš se registrirati, samo uđeš unutra sa laptopom zahaklaš se i to je to...
@whoopsy, predlažem ti da digneš kazaa-u i ostaviš laptop dok se ne spoji, nekada se spoji iz prve, a nekada mu treba sat, dva. Ali mislim da jednom kad se spojiš da onda zapamti port i sve pa poslije radi normalno. to nemrem potvrditi jer uvijek dođem s nekim drugim laptopom pa sve ispočetka...
Druga solucija je da odeš dolje na 0, ištekaš ethernet kabl iz jednog kompa i upikneš u laptop, no nisam siguran da li to baš smiješ raditi ;D
Budem probao sutra, pa javim...
Hvala
ja nisam uopce imao problema kod spajanja sa kazaa na w-lan u nsk...
@gog
eh da - ne smije se, ali kontrola je nikakva, pa... no nema bas ni potrebe jer u nsk ide do maksimalnih 11Mbit/s sto je fakat brzo i za ono sto meni treba je vise nego dosta...
bio sam danas u nsb,frend nabavio mda pa smo se zajebavali! skine mb za sec i po! prepredobro!;D
kad se jednom naviknes na to, pa dođes doma na 56K - ufff, to me ubija...
pozdrav svima!
je li se netko u zadnje vrijeme možda spajao na p2p u nacionalnoj? radi li još koji program osim kazaa?
svaki koji se zna provuć na port 80. ne znam koji bi to znali, ne koristim baš p2p, ali koji u opcijama nudi navedeni port taj bi morao se moć provuć
Thanks zappan!
sutra idem probat. pokušao sam već prije sa shareaze i bitcometom i nije islo. ak netko ima prijedloga i volje nek javi
E a gdje se prijaviš za wireless pristup? Ja sam bio jednom tamo i izgubio se tam :D= Citat =:
Izvorno postao Corwin
nigdje. dođeš s laptopom i mreža je otvorena, uključiš dinamičku dodjelu IP adrese i spojiš se na ponuđenu mrežu.
Aha. Onda super. Hvala= Citat =:
Izvorno postao zappan
je li se netko možda nedavno spojio na p2p, kojim programom? čuo sam da je od ove godine kontrola pojačana i da se više ne može spojiti.
bio sam danas u nsk i mislim da se više definitivno ne može spojiti na p2p. probao sam do sad sa bitcometom, shareazom, kaazom lite 2.4, i C++ u windowsima i sa apollonom, limewireom, azureusom i qtellom na linuxu, bez uspjeha. :cry: probao sam na kaazi i azureusu preko porta 80 ali nije išlo. ako netko pronađe način neka pliz javi.
Znam ja naćin koji 99% raditi (mogu provjeriti), no košta, cca 15$ mjesečno, javi se na pm ako te stvarno zanima...