Koristim wlan u nsk u zagrebu i zanima me jel netko zna foru za spajanje na p2p mrezu?
Koristim wlan u nsk u zagrebu i zanima me jel netko zna foru za spajanje na p2p mrezu?
Ne moraš se registrirati, samo uđeš unutra sa laptopom zahaklaš se i to je to...
@whoopsy, predlažem ti da digneš kazaa-u i ostaviš laptop dok se ne spoji, nekada se spoji iz prve, a nekada mu treba sat, dva. Ali mislim da jednom kad se spojiš da onda zapamti port i sve pa poslije radi normalno. to nemrem potvrditi jer uvijek dođem s nekim drugim laptopom pa sve ispočetka...
Druga solucija je da odeš dolje na 0, ištekaš ethernet kabl iz jednog kompa i upikneš u laptop, no nisam siguran da li to baš smiješ raditi![]()
Budem probao sutra, pa javim...
Hvala
ja nisam uopce imao problema kod spajanja sa kazaa na w-lan u nsk...
@gog
eh da - ne smije se, ali kontrola je nikakva, pa... no nema bas ni potrebe jer u nsk ide do maksimalnih 11Mbit/s sto je fakat brzo i za ono sto meni treba je vise nego dosta...
maraschino - PTICICA
bio sam danas u nsb,frend nabavio mda pa smo se zajebavali! skine mb za sec i po! prepredobro!![]()
kad se jednom naviknes na to, pa dođes doma na 56K - ufff, to me ubija...
maraschino - PTICICA
pozdrav svima!
je li se netko u zadnje vrijeme možda spajao na p2p u nacionalnoj? radi li još koji program osim kazaa?
svaki koji se zna provuć na port 80. ne znam koji bi to znali, ne koristim baš p2p, ali koji u opcijama nudi navedeni port taj bi morao se moć provuć
Thanks zappan!
sutra idem probat. pokušao sam već prije sa shareaze i bitcometom i nije islo. ak netko ima prijedloga i volje nek javi
nigdje. dođeš s laptopom i mreža je otvorena, uključiš dinamičku dodjelu IP adrese i spojiš se na ponuđenu mrežu.
je li se netko možda nedavno spojio na p2p, kojim programom? čuo sam da je od ove godine kontrola pojačana i da se više ne može spojiti.
bio sam danas u nsk i mislim da se više definitivno ne može spojiti na p2p. probao sam do sad sa bitcometom, shareazom, kaazom lite 2.4, i C++ u windowsima i sa apollonom, limewireom, azureusom i qtellom na linuxu, bez uspjeha.probao sam na kaazi i azureusu preko porta 80 ali nije išlo. ako netko pronađe način neka pliz javi.
Znam ja naćin koji 99% raditi (mogu provjeriti), no košta, cca 15$ mjesečno, javi se na pm ako te stvarno zanima...
Bookmarks