[Nokia C7] testovi, iskustva, recenzije, preview
Cudno ali nema ove teme na forumu,iako je mob odavno izasao. Nisam isao na pretragu jer ako je ima trebala bi biti u ovom podforumu symbian^3,ali ovde je nema...
Danas sam koristio mob i jako mi se svidio. Znam da imam jedan od najlosijih Androida i da je glupo da usporedjujem,ali meni je nedostajao symbian. Ne znam je li do mog optimusa ali ovaj symbian na C7 mi je dosta brzi od nego Android koji ja imam. I ovo me je podsjetilo sta sve mobiteli trebaju biti. Dosta je ugodno raditi bilo sta na C7,ni iOS koji sam koristio na iPhoneu mi nije ravan ovome. Ovo je bas pravi mob!
I zaista bi volio da imam jedan ovakav :D Samo me strah da ne naletim na neku sa softverskom greskom :(
I Ovi je super,samo nema ni blizu aplikacija kao za Android ali sto treba to se i nadje :) Samo bi volio da ima i Talking Tom aplikacija,ona mi je zakon! :)
E sad nije mi jasno,kakva je stvar sa novim symbianom da li se on moze hakirati i da li se mogu na njega staviti ove aplikacije koje se placaju,tj. krekovane verzije kao za Android. I dok mi je striko tu,predlozite neku igru da isprobam :) Samo ne znam kako da instaliram jer na Oviju nema nista dobro a da je free :(
Pozdrav!