Jel netko zna kako se stavlja hr meni i gdje se može skinut sve potrebno za tu radnju uz kratko objašnjenje. Hvala
Printable View
Jel netko zna kako se stavlja hr meni i gdje se može skinut sve potrebno za tu radnju uz kratko objašnjenje. Hvala
a kaj nitko nezna??
ajmo ljudi, pa nije valjda da baš niko nema taj model???
Čini mi se da nisam nikog na forumu vidio s v980. Better yet, čini mi se da nikad nikog nisam vidio ni čuo sa v980... Do sad.
Ali možda ti se netko javi. A do tada, ako smijem pitat... Gdje si ga kupio, koliko košta, kako si zadovoljan, what's good and what ain't, itd.... Mali neki izvještaj, ako može?
Gdje si ga kupio? To je Vodafone brandirani dual mode telefon.
http://www.gsmarena.com/motorola_v980-898.php
Mob. izgleda mrak. Uputi nas na pravu adresu...
:spin:
Da, stvarno je pila i pol... Al' mora da ma$$no košta
To će biti prava konkurencija Sony Ericssonu jel njegov UMTS telefon izgleda odvratno. Ovaj mi super izgleda
Na stranici http://www.gsmarena.com/ gdje i postoji kratki prikaz moba korisnici nemaju baš previsoko mišljenje o njemu iako stvarno ludilo izgleda. Spominje se i cijena od nekih 500 funti...
:thumbdown
Ja sam po Motoroli gledao, al nemaju mobove u shopu - samo accessories. Takva jedna firma a nema niti jednog jedinog moba u shopu :dunno:
Al 500 funti je skoro 6k kuna :eek:. To su fini novci za mob
Jedan komentar, ako smijem:
Al' ne mogu ništa reći, nisam ga uživo vidio. Mada je većina komentara na GSMAreni ciljana na izgled fona, a men uopće ne izgleda loše...= Citat =:
This is NOT just a GSM phone... OK.
It's 3G hence the short battery life. 3G services take more out of your phone than standard 2/2.5G services. This phone is ugly...I agree. The features are OK, but the "hardware" is not up-to-date. The screen is too small and if it's the same as on the V525 etc... absolutely horrible.
I wouldn't get this phone unless I get it for free. But it's a 3G phone so if you want stylish phones you are in the wrong section.
PRESKUPO!!!
:lol: :lol:
Kupio sam ga ovdje u njemačkoj za 1 euro naravno na pretplatu. Moram samo 3 mjeseca plačat po 45 eura s tim da imam 200 minuta u toj cijeni razgovora :D Mob je dekodiran i radi odlično. Slike su isto izvrsne, sve naj
= Citat =:
Izvorno postao BrezaM
bem ti standard :retard: !!! hoćeš reći da si nakon ta 3 mjeseca neobavezan full prema tom operatoru? ili? jer to mi zvuči malo nerealno
na kojoj to mreži?
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
3 mjeseca sam obavezan plačat taj paket od 45 eura, poslije tih 3 mjeseca mogu se prebacit na najniži paket od 15 eura i obavezan sam prema njima godinu dana. U pitanju je vodafon
To je 1€ u startu, plus 3x45=135€, plus 9*15=135€, ukupno ispada 271€.
Što dođe tek nešto sitno preko 2k kuna. U usporedbi sa 6k to i nije cifra.
Eeeee, da, to je standard. A ovo što nama nude... ne znam, ne bih to nazvao standard. Ne bih to nikako nazvao, barem ne na ovom forumu. Da me ne banaju forever :evil:
Gdje da downloadam debrandirani FW ili flex za V980??? Več sam cijeli net pretražio i nemogu naći. :-/