a kaj nitko nezna??
Jel netko zna kako se stavlja hr meni i gdje se može skinut sve potrebno za tu radnju uz kratko objašnjenje. Hvala
a kaj nitko nezna??
ajmo ljudi, pa nije valjda da baš niko nema taj model???
Čini mi se da nisam nikog na forumu vidio s v980. Better yet, čini mi se da nikad nikog nisam vidio ni čuo sa v980... Do sad.
Ali možda ti se netko javi. A do tada, ako smijem pitat... Gdje si ga kupio, koliko košta, kako si zadovoljan, what's good and what ain't, itd.... Mali neki izvještaj, ako može?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Gdje si ga kupio? To je Vodafone brandirani dual mode telefon.
http://www.gsmarena.com/motorola_v980-898.php
Mob. izgleda mrak. Uputi nas na pravu adresu...
![]()
Da, stvarno je pila i pol... Al' mora da ma$$no košta
Na stranici http://www.gsmarena.com/ gdje i postoji kratki prikaz moba korisnici nemaju baš previsoko mišljenje o njemu iako stvarno ludilo izgleda. Spominje se i cijena od nekih 500 funti...
![]()
Ja sam po Motoroli gledao, al nemaju mobove u shopu - samo accessories. Takva jedna firma a nema niti jednog jedinog moba u shopu
Al 500 funti je skoro 6k kuna. To su fini novci za mob
Jedan komentar, ako smijem:
Al' ne mogu ništa reći, nisam ga uživo vidio. Mada je većina komentara na GSMAreni ciljana na izgled fona, a men uopće ne izgleda loše...This is NOT just a GSM phone... OK.
It's 3G hence the short battery life. 3G services take more out of your phone than standard 2/2.5G services. This phone is ugly...I agree. The features are OK, but the "hardware" is not up-to-date. The screen is too small and if it's the same as on the V525 etc... absolutely horrible.
I wouldn't get this phone unless I get it for free. But it's a 3G phone so if you want stylish phones you are in the wrong section.
PRESKUPO!!!
![]()
![]()
Kupio sam ga ovdje u njemačkoj za 1 euro naravno na pretplatu. Moram samo 3 mjeseca plačat po 45 eura s tim da imam 200 minuta u toj cijeni razgovoraMob je dekodiran i radi odlično. Slike su isto izvrsne, sve naj
Izvorno postao BrezaM
bem ti standard!!! hoćeš reći da si nakon ta 3 mjeseca neobavezan full prema tom operatoru? ili? jer to mi zvuči malo nerealno
na kojoj to mreži?
Izvorno postao Inovator
3 mjeseca sam obavezan plačat taj paket od 45 eura, poslije tih 3 mjeseca mogu se prebacit na najniži paket od 15 eura i obavezan sam prema njima godinu dana. U pitanju je vodafon
To je 1€ u startu, plus 3x45=135€, plus 9*15=135€, ukupno ispada 271€.
Što dođe tek nešto sitno preko 2k kuna. U usporedbi sa 6k to i nije cifra.
Eeeee, da, to je standard. A ovo što nama nude... ne znam, ne bih to nazvao standard. Ne bih to nikako nazvao, barem ne na ovom forumu. Da me ne banaju forever![]()
Gdje da downloadam debrandirani FW ili flex za V980??? Več sam cijeli net pretražio i nemogu naći.![]()
Bookmarks