Koji smartphone sa fizičkom QWERTY tipkovnicom
Poštovanje!
Evo ovako, trenutno koristim T-mobile G2 Touch (HTC Hero) kojeg sam uzeo samo da isprobam Android koji je inače odličan, a ono što me najviše muci je nedostatak fizičke tipkovnice.
E sad, mislio sam G2 zamjeniti za neki smartphone sa fizičkom tipkovnicom ali u istom cjenovnom rangu s G2 (cca 1500kn). Najradije bi da je Android u pitanju, a tu mi se najviše sviđa Motorola Milestone koja je puno skuplja. A od Androida mi ostane jedino SE X10 Mini Pro ali on mi se baš i ne sviđa baš zbog toga jer je mini, slaba baterija, mali ekran, a i nije baš nahvaljen tu na forumu.
Uglavnom, očito je da ću se morati vratiti na Symbian, a tu i igru dolazi Nokia E72 i E5 (koja uopče nije spominjana tu na forumu :dunno:). Gledao sam i C6 ali mislim da bi poludio sa onim rezistivnim touch screenom. Ista stvar je sa SE Vivaz Pro. Gledao sam i BlackBerrye ali nisam nikad imao ni jednog pa mislim da njega nebi...
Eto, da ne duljim, za sad me najviše vuku Nokie E72 ili E5, svjestan sam da su na Symbianu koji je miljama iza Androida ali nemam baš i neki izbor pa Vas molim za sugestije, prijedloge, može i pokude jer se rješavam Androida... :creep: