bezobrazluk sa predbilježbom iphone4
Korisnik sam flex obitelj 500 .
Prije koji mjesec sam rezervirao na njihovoj stranici ipnone4. U srijedu je zvala službenik t-mobile-a da ako smo zainteresirani za telefon da ga možemo podići na njihovoj prezentaciji (četvrtak navečer) ili ga možemo podignuti u nekom od centra koji nam odgovara. Rekao sam da bi mi odgovarao iblerov trg. Službenica je rekla da ga moguo podići u roku tri dana i da će tamo stajati na prezime.
Sutradan ponovo zove druga službenica i centar dubrava da mogu doći po telefon , na što smo rekli da smo već kontaktirani i da nama odgovara na iblerovom. Ona kaže ok , onda ga tamo možete podignuti.
Danas (po kiši) dođem oko 11 sati da bi vidio da centar ne radi od 10-13 jer nemaju struje.
Ok Dođem ja u 13. Kažem ja da sam došao po iphone i produžiti ugovor.
I naravno lik provjeri u kompjuteru i kaže da toga nema na moje ime , niti da ima registrirano da sam se ja ikad predbilježio. Objasnim ja njemu da su me dva puta zvali, ali on kaže da nemože on ništa jer nema u kompjuteru.
Ja poludim i kažem da mi jasno da on nemože ništa , ali da je to krajnja bezobraština od njih da me ovako zavlače , uz to što su me dva puta zvali za podizanje telefona.
Sad sam zvao službu za korisnike i tražio da mi objasne zašto su me zvali 2 puta i onda da uzalud dolazim do njih i isti tako da mi provjere tko me to od njihovih agenata zvao.
Sad čekam da mi se jave (rekli su kroz 15 min) .