pozz svima..eto nasao da konacno radi root za wildfire.. pogledao ja taj unrevoked3,skinuo i sta sad?
kako se radi to??
eto linka http://unrevoked.com/rootwiki/doku.p...lic/unrevoked3 ..ali nema tutorijal..
jel zna tko kako se roota sa time?
Printable View
pozz svima..eto nasao da konacno radi root za wildfire.. pogledao ja taj unrevoked3,skinuo i sta sad?
kako se radi to??
eto linka http://unrevoked.com/rootwiki/doku.p...lic/unrevoked3 ..ali nema tutorijal..
jel zna tko kako se roota sa time?
Skineš Slax live CD, spržiš na cd, bootaš u linux, spojiš mob, skineš unrevoked za linux i ekstraktiraš na komp (dobiješ "reflash" file, bez ekstenzije), pokreneš taj fajl, pričekaš, kad kaže da je gotov skini mob i to bi bilo u principu to. Rootanje iz windowsa ne preporučam zbog zajebancije s driverima.
Čisto da stekneš dojam o čemu se radi, možeš baciti oko na video (možda ima i boljih video tutoriala)
http://www.youtube.com/watch?v=8AuLAmX-LXA
nisam bas sa linuxom na ti..tako da neznam bas.. a za winse ima se drivera za skinut.. probat cu ih instalirat pa da vidim ako cu uspjeti..
al je tko probao sa unrevoked? spojim mob i pokrenem taj unrevoked i to je to?
Potrazi si na xda forumu temu vezanu za root sa unrevokedom. Konkretno, citam iskustva ekipe sa Desireom i ima dosta problema na windowsima bas zbog drivera. Neznam jesu li ti ljudi informaticki pismeni, ali sam spomen drivera i windowsa mi ne zvuci bajno. Pogledaj si temu rootanja Desirea na ovom forumu i vidjet ces da ne trebas poznavati linux, nego samo ubaciti cd u komp i napravit 3 klika misem :)
I osobno sam se namucio sa windowsima samo dok sam drivere za adb instalirao - nikad vise!
da..imas i ti wildfire,sto ne probas?
a bilo bi dobro preselit app na sd i obrisat ona neka predinstalirana sr... koja se u pozadini stalno pale(flickr i sl.)
Instaliraj drajvere(naci cest tamo i drajvere) i makni htc sync i mob moras poriktati i pokreni program. Jednostavno je sve upute potrazi na xda
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
kako napravit unroot wildfire-a
hvala, napravio sam baš to , inaće skinuo sam ga sa OVE stranice .... a sad sve ponovno namještat ( navihaciju itd ... ) :(
Pozdrav svima
Danas planiram uzeti desire ili wildfire (još ne znam koji je bolji) pa me zanima ovo rootanje.
Nemam iskustva s androidom pa ako nije problem da netko napiše kak se o točno radi.
Dal se skida fajl na comp ili direktno u mob i koji je postupak?
Ima li kakva navigacija da se može snimiti na karticu da radi bez spajanja na mrežu?
Na nokiji imam garmina.
Ako ima već tema u vezi toga molim da me uputite ne nju.:coffee:
Hvala
@mdetic,
Ovo je tema o Wildfire rootanju, nemojmo tu sad mijesati 100 drugih tematika. Za navigaciju vec postoji gomila drugih tema.
Takodjer, o rootanju ima vec takodjer podosta tema (ovo je samo jedna od njih), preporucam ti da ih proucis prije nego se upustis u to.
Istina da je rootanje unrevoked metodom prilicno trivijalno, ali uvijek nesto moze poci po krivu, zar ne? Pa bolje da se informiras na vrijeme.
Ne stignem sad traziti, no sve teme se nalaze u Android podforumu i prilicno su popularne, pa su time na vrhu. Postoje i sticky teme koje takodjer pomazu.
I cisto FYI, garmin za android ne postoji, no postoji hrpa drugih programa iste namjene...
Pogodnosti roota kod Desirea su svima jasne, ali me zanima koliko se isplati rootat Wildfire? Koji je najbolji ROM za WF? Prvenstveno zelim ubrzat mobitel.