Evo ovdje se nadam da ćete ostaviti kodove za blokiranje mobitela. :bat: Eto to je to a sad tipkovnice u ruke i krenite u akciju. Ako je netko sramežljiv možete kodove poslati na master_nt@net.hr
Printable View
Evo ovdje se nadam da ćete ostaviti kodove za blokiranje mobitela. :bat: Eto to je to a sad tipkovnice u ruke i krenite u akciju. Ako je netko sramežljiv možete kodove poslati na master_nt@net.hr
uzmeš mobitel i baciš ga u zid i mobitel će se zblokirati
legendo.... :flame: :flame: :flame:
postoji nekoliko bugova za starije nokie i onaj standardni za siemensa, ali trajno ga zablokirat, sumnjam!!!
Opće poznata i već prežvakana stvar
za neke ocito nije!!!
Shvati da je cilj ovog foruma pomoć jedni drugima. Blokiranje tuđeg mobitela sigurno ne spada u to. To je, a ne nepoznavanje kodova, razlog zašto nema konkretnog odgovora na postavljeno pitanje.
ovako, sada cemo onda o kodovima:
za siemens u poruci na pisati "%imeenekogjezika" (npr:"%German", "%Italian")
za starije nokiee je poznato da se u poruci napise 140 ili 160 tockica, koje privremeno zablokaju mob!
i to je sta ja znam!
a tu dotičnu poruku treba nekom poslat il primit?= Citat =:
Izvorno postao sL!
šalješ ju onome čiji mob želiš blokirat= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
a kak se to aktivira?
ova tema je stara oko 3 godine, što znači da je ta stvar funkcionirala za starijim siemensima, tipa C35, C25, i tima slični. kak se aktivira? ti, sa bilo kojeg moba(bilo koje marke) napišeš SMS poruku recimo "%German" i pošalješ ju nekiome ko ima isključivo siemensa. kad ju dotični primi, u trenutku otvaranja, mu se blokira mob, i jedino što mu preostaje je samo izvadit bateriju. obrisati poruku i vidjeti ko ti je poslao, možeš samo na način da SIM karticu prebaciš u bilo koji mob koji nije siemens. ponavljam, ovo se sječam sa starijih siemensa, ne znam dal funkcionira na seriji X6X i X7X.= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
meni su bili poslali to na siemens c35i (brijem da je bio) znam da nisam mogla nista,niti ugasit mobitel niti pobrisat poruku,ne sjecam se kako sam je na kraju izbrisala ,vjerojatno sam prebacila karticu u drugi mobitel,iz to siemensa su mi bile tipke ispale ;D :notooth:
Ovo smo već prežvakali i prema tome :closed: