Evo ovdje se nadam da ćete ostaviti kodove za blokiranje mobitela.Eto to je to a sad tipkovnice u ruke i krenite u akciju. Ako je netko sramežljiv možete kodove poslati na master_nt@net.hr
Evo ovdje se nadam da ćete ostaviti kodove za blokiranje mobitela.Eto to je to a sad tipkovnice u ruke i krenite u akciju. Ako je netko sramežljiv možete kodove poslati na master_nt@net.hr
Viva la Nippon!!!
uzmeš mobitel i baciš ga u zid i mobitel će se zblokirati
legendo....![]()
![]()
![]()
postoji nekoliko bugova za starije nokie i onaj standardni za siemensa, ali trajno ga zablokirat, sumnjam!!!
Opće poznata i već prežvakana stvar
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
za neke ocito nije!!!
sL!
Shvati da je cilj ovog foruma pomoć jedni drugima. Blokiranje tuđeg mobitela sigurno ne spada u to. To je, a ne nepoznavanje kodova, razlog zašto nema konkretnog odgovora na postavljeno pitanje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ovako, sada cemo onda o kodovima:
za siemens u poruci na pisati "%imeenekogjezika" (npr:"%German", "%Italian")
za starije nokiee je poznato da se u poruci napise 140 ili 160 tockica, koje privremeno zablokaju mob!
i to je sta ja znam!
a tu dotičnu poruku treba nekom poslat il primit?Izvorno postao sL!
šalješ ju onome čiji mob želiš blokiratIzvorno postao Baby_Blue
a kak se to aktivira?
ova tema je stara oko 3 godine, što znači da je ta stvar funkcionirala za starijim siemensima, tipa C35, C25, i tima slični. kak se aktivira? ti, sa bilo kojeg moba(bilo koje marke) napišeš SMS poruku recimo "%German" i pošalješ ju nekiome ko ima isključivo siemensa. kad ju dotični primi, u trenutku otvaranja, mu se blokira mob, i jedino što mu preostaje je samo izvadit bateriju. obrisati poruku i vidjeti ko ti je poslao, možeš samo na način da SIM karticu prebaciš u bilo koji mob koji nije siemens. ponavljam, ovo se sječam sa starijih siemensa, ne znam dal funkcionira na seriji X6X i X7X.Izvorno postao Baby_Blue
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 21-06-2006 u 12:15
Bookmarks