evo uskoro ćemo ja i moj vjerni avatar bivati na forumu,pa me zanima dal ima neka stranica koju bi preporučili za avatare! neke .gif - ove po mogućnosti!
Printable View
evo uskoro ćemo ja i moj vjerni avatar bivati na forumu,pa me zanima dal ima neka stranica koju bi preporučili za avatare! neke .gif - ove po mogućnosti!
pa napravi si sam....tak buš najzadovoljniji, jedino ak hočeš animirani gif..
...i to si može napraviti sam... ;)
U biti prosurfaj forumom već je bilo rijeći o stranicama (a ja sam si nedavno uništio Bookmarks-e pa više ništa nemam)...
s kojim programom je najbolje radit avatare, a po mogućnosti da je free
...misliš na statične ili pokretne...
Prije sam se borio sa Irfanom i nekavim gif animatorom (imam ga na lageru pa ako ntko hoće...
Sad sam prešao na Photoshop (kad se može)... ;)
Negde sam procitao da ima stranica bas za avatare,pokusajte je naci.Joj,na vrh mi jezika adresa
@dmi
ajde posalji taj gif animator ako ga imas
vllajec1@net.hr
ima jedna fora ikonica koju bi stavio kao avatar! iz fallout2.exe fajla! al kad je izvučem s nekakvim extractor programima,više ne izgleda kao originalna slika već se sve boje sjebu! ono što je bilo žuto postane sivo,zeleno! uopće neznam kako ni zašto! a imam je kao my computer ikonu i tamo su sve boje normalne! :-/
ma napisi u gugl avatars, pa ce ti izlistat masu toga...siguran sam!
@niten, najjednostavnije ti je uzeti screensop desktopa i onda izrezati si tu ikonicu koju trebaš...
...ili konvertirati iz .ico u .gif - Irfan-om...
Ma nisam htjeo komplicirati, pošto prvo mora ekstraktirati ikonu iz izvršne datoteke, a nisam siguran da li je to napravio kak spada...
...čovjek se uči dok je živ... :D
http://www.avatarity.com/
evo ti sine, pa biraj!
volim kad mi se obraćaju koda me nema!:D išao sam na google image search pa sam tamo našao neke slikice koje mi odgovaraju! pokro sam neke avatare s raznih foruma,al ih neću stavljat jerbo ću lejm ispast! zato sam našao švarcenegerovu sliku u đemperu pa brijem da ću to stavit! još da skužim kako se stavlja.....= Citat =:
Izvorno postao gog
evo ga-nije u đemperu al je svejedno opasan!
...samo kelji avatare sa drugih foruma - što misliš kako su ih oni nabavili??? :D
Probaj sa Resource Hackerom (meznam dali ima na googleu probaj tamo a ako nema javi)= Citat =:
Izvorno postao niten
Ej ljudi kolko mi treba postova da mogu stavit svoj avatar (polako ga vec smisljam :) )??
Hvala, makar mislim da sam negdje vidio pricu o tome da treba 100 ali nisam siguram..
...još ti 2 nedostaju...