evo uskoro ćemo ja i moj vjerni avatar bivati na forumu,pa me zanima dal ima neka stranica koju bi preporučili za avatare! neke .gif - ove po mogućnosti!
evo uskoro ćemo ja i moj vjerni avatar bivati na forumu,pa me zanima dal ima neka stranica koju bi preporučili za avatare! neke .gif - ove po mogućnosti!
pa napravi si sam....tak buš najzadovoljniji, jedino ak hočeš animirani gif..
...i to si može napraviti sam...
U biti prosurfaj forumom već je bilo rijeći o stranicama (a ja sam si nedavno uništio Bookmarks-e pa više ništa nemam)...
s kojim programom je najbolje radit avatare, a po mogućnosti da je free
...misliš na statične ili pokretne...
Prije sam se borio sa Irfanom i nekavim gif animatorom (imam ga na lageru pa ako ntko hoće...
Sad sam prešao na Photoshop (kad se može)...![]()
Negde sam procitao da ima stranica bas za avatare,pokusajte je naci.Joj,na vrh mi jezika adresa
@dmi
ajde posalji taj gif animator ako ga imas
vllajec1@net.hr
May the Force be with you!
ima jedna fora ikonica koju bi stavio kao avatar! iz fallout2.exe fajla! al kad je izvučem s nekakvim extractor programima,više ne izgleda kao originalna slika već se sve boje sjebu! ono što je bilo žuto postane sivo,zeleno! uopće neznam kako ni zašto! a imam je kao my computer ikonu i tamo su sve boje normalne!![]()
Probaj sa Resource Hackerom (meznam dali ima na googleu probaj tamo a ako nema javi)Izvorno postao niten
Ej ljudi kolko mi treba postova da mogu stavit svoj avatar (polako ga vec smisljam)??
Hvala, makar mislim da sam negdje vidio pricu o tome da treba 100 ali nisam siguram..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma napisi u gugl avatars, pa ce ti izlistat masu toga...siguran sam!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
@niten, najjednostavnije ti je uzeti screensop desktopa i onda izrezati si tu ikonicu koju trebaš...
...ili konvertirati iz .ico u .gif - Irfan-om...
Ma nisam htjeo komplicirati, pošto prvo mora ekstraktirati ikonu iz izvršne datoteke, a nisam siguran da li je to napravio kak spada...
volim kad mi se obraćaju koda me nema!Izvorno postao gog
išao sam na google image search pa sam tamo našao neke slikice koje mi odgovaraju! pokro sam neke avatare s raznih foruma,al ih neću stavljat jerbo ću lejm ispast! zato sam našao švarcenegerovu sliku u đemperu pa brijem da ću to stavit! još da skužim kako se stavlja.....
evo ga-nije u đemperu al je svejedno opasan!
...čovjek se uči dok je živ...![]()
http://www.avatarity.com/
evo ti sine, pa biraj!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
...samo kelji avatare sa drugih foruma - što misliš kako su ih oni nabavili???![]()
...još ti 2 nedostaju...
Bookmarks