Imam vip tarifu VipmeSend. Zanima me koliko se troši ako se na net spoji na minutu preko 3G/EDGE/GPRS mreže?
Printable View
Imam vip tarifu VipmeSend. Zanima me koliko se troši ako se na net spoji na minutu preko 3G/EDGE/GPRS mreže?
Vrijeme više ne određuje trošak nego količina prenesenih podataka jer možeš bit spojen minutu i napraviti promet od 20kB ili 800kB a to je jako velika razlika u istom vremenu.
koliko je onda trošak po prenesenom kb
...lijenost, lijenost...hjoj...
...evo nazvao SZK, nije mi teško bilo odvojit pola minute -
100kb = 5,96kn
ili
1mb=60kn
...a za što bi ti uopće koristio internet i koliko često...pamtnije ti je onda uzeti Vipme broadband paket ...ali za detalje imaš www.vipnet.hr ....
Danas imas toliko opcija da je nemoguce jednostavno izbacit cijenu po kB. Isto kako bi ja sada pogledao na www.vipnet.hr i tamo nasao i tarifu i opciju koja me zadovoljava isto mozes napravit i sam. Osobno koristim opciju gdje za 30 kn dobijem 100 MB i koja nema veze s govornom tarifom
A kakvo je stanje sa tom opcijom trenutno,jos uvijek skidaju MB i kune sa racuna?
Rekli su da ce problem biti rijesen nakon 15.11:comp:
Meni su maznuli 70kn sa racuna unatoc aktiviranom paketu, ima od toga mozda 2 mjeseca, nakon emaila poslanog SZK nakon 5 dana mi odgovorise da je greska uocena i da su 'ukradene' kn vracene na racun. Od tada nisam imao nikakvih problema sto se toga tice, a sada dali je problem uklonjen ili sam 'samo sretan' neznam.