Vrijeme više ne određuje trošak nego količina prenesenih podataka jer možeš bit spojen minutu i napraviti promet od 20kB ili 800kB a to je jako velika razlika u istom vremenu.
Imam vip tarifu VipmeSend. Zanima me koliko se troši ako se na net spoji na minutu preko 3G/EDGE/GPRS mreže?
Vrijeme više ne određuje trošak nego količina prenesenih podataka jer možeš bit spojen minutu i napraviti promet od 20kB ili 800kB a to je jako velika razlika u istom vremenu.
koliko je onda trošak po prenesenom kb
...lijenost, lijenost...hjoj...
...evo nazvao SZK, nije mi teško bilo odvojit pola minute -
100kb = 5,96kn
ili
1mb=60kn
...a za što bi ti uopće koristio internet i koliko često...pamtnije ti je onda uzeti Vipme broadband paket ...ali za detalje imaš www.vipnet.hr ....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Danas imas toliko opcija da je nemoguce jednostavno izbacit cijenu po kB. Isto kako bi ja sada pogledao na www.vipnet.hr i tamo nasao i tarifu i opciju koja me zadovoljava isto mozes napravit i sam. Osobno koristim opciju gdje za 30 kn dobijem 100 MB i koja nema veze s govornom tarifom
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A kakvo je stanje sa tom opcijom trenutno,jos uvijek skidaju MB i kune sa racuna?
Rekli su da ce problem biti rijesen nakon 15.11![]()
Meni su maznuli 70kn sa racuna unatoc aktiviranom paketu, ima od toga mozda 2 mjeseca, nakon emaila poslanog SZK nakon 5 dana mi odgovorise da je greska uocena i da su 'ukradene' kn vracene na racun. Od tada nisam imao nikakvih problema sto se toga tice, a sada dali je problem uklonjen ili sam 'samo sretan' neznam.
Bookmarks