Nije neka pamet, al imao sam viška vremena ;D :comp:
Pa sam sklepao par stranica i pobacao gore neke programčiće, tripletse, flexove i slično.
Pa dok traje...
P.S.
Link u mom potpisu :spin:
Printable View
Nije neka pamet, al imao sam viška vremena ;D :comp:
Pa sam sklepao par stranica i pobacao gore neke programčiće, tripletse, flexove i slično.
Pa dok traje...
P.S.
Link u mom potpisu :spin:
Very nice... Zainteresiran za suradnju? Motorola sekcija na mom site-u ne postoji ;D
Uvijek... kakvu suradnju?
--> PM il zob@vip.hr
Odličan sajt, samo par dobronamjernih kritika, tj. zapažanja i prijedloga:
- sajt ti je podešen samo za IE, dok se na Operi pojavljuju čudna slova na mjestima naših znakova (čćšđž).
- dalje, mislim da bi bilo bolje da u pozadini nema one glave 'vraga' jer bi bilo nekako 'čišće' i preglednije.
- bilo bi SUPER kad bi se pojavili i nekakvi tutorijali (po mogućnosti popraćeni screenshotovima) - od tutorijala za flashanje i flexanje, do detaljnog tutorijala za seem editing...
Eto to su moji prijedlozi, ali sve u svemu jako mi se sviđa sajt.
fora sajt ali naravno fora je samo za motorola korisnike.......
Hvala na kritikama...
Radim na isrpnijim tutorialima, al sam se žurio hostat tripletse i flexove, pa nisam stigao... Tutoriali su u izradi...
Ma sve 5. stvarno si se potrudio... :thumbup:
Odlican ti je site :thumbup:
Super site, samo Mozilla: č, ć iđ ti krivo ispadaju pa bolje da staviš c i dj jego tako kako je.
:thumbup:
Bolje je da podesi encoding, tekst je pisan po iso-8859-2, a u head-u html piše da je pisan po windows-1250 kvazi standardu...
E, nikad se nisam ovako iznervirao s encodingom i HR znakovima.
Pa skoro sam bacio komp kroz prozor. Strahota. Na kraju sam hardcodirao unicode znakovlje unutra. Canis mater...
Anyhow, popravljeni su HR znakovi, a dodao sam i par tutoriala na stranicu "OSTALO"... VValjda ću preko vikenda još malo vremena ulovit. 'beš ti takvu firmu kad moraš radit cijeli dan pa nemaš vremena za svoje privatne stvari ;)
Nekad se moglo primat plaću a zabušavat, al danas je postalo sve teže...
pa trebao si samo staviti
kao što je i sada, nisi trebao ništa drugo mijenjati...;DCode:<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
E da, i ja sam tako mislio... Al nije samo to. Napravio ja to sinoć, a kad ono.... Imam š, al nemam ć,đ,itd... I udri ovdje, ondje, gledaj, plači...
Istina, malo smo off-topic, ali velim ti... definirao ja iso charset, upisao naše znakove, al na monitoru - štanga.
Ma neka, bitno da je to riješeno...
Hmmm, ne znam, ja sam skinuo tvoju stranicu na hard, promijenio encoding i sve je šljakalo ;D
BTW, ako radiš u dreamweaveru, podesi charset na iso-8859-2 ili UTF-8, zatim lupi control+j -> Title/encoding i izaberi Central Europian (ISO) ili Unicode (UTF-8). Čisto da znaš za ubuduće...
Nećeš vjerovat...al ne koristim ništa. Nikakav tool. Nikad ni nisam. Imam malo napredniji Notepad (koji ima color-coding za HTML/ASP keywordove), malo razvijeniji search/replace, i to je to. Zove se PrimalScript. Sve je ostalo čisti primitivizam, al ja to tak volim :)
site ti neradi
:retard: :-/ :rifle: :wall: :zbunj:
:jehon: :sheriff: :dunno:
:cry: :confused: :mad:
Vidim... A morat ću naži neko drugo mjesto, ovi očito nisu sposobni održavat neki normalni hosting-level....
:( :angry: :argue: :chatter:
http://www.web1000.com
50 MB free web hosting, neogranicen broj fileova i velicina pojedinog filea, FTP pristup...
Zahvaljujući kolegi GOG-u :king: :angel: , Bluedevil site je premješten na brži i stabilniji server.
:jump:
Nova adresa je:
bluedevil.info-mob.com
Trenutno uploadam ZIPove gore, i računam da bi za cca. sati pol do dva sve trebalo raditi (ima nešto preko 95Mb fileova).