Nije neka pamet, al imao sam viška vremena![]()
![]()
Pa sam sklepao par stranica i pobacao gore neke programčiće, tripletse, flexove i slično.
Pa dok traje...
P.S.
Link u mom potpisu![]()
Nije neka pamet, al imao sam viška vremena![]()
![]()
Pa sam sklepao par stranica i pobacao gore neke programčiće, tripletse, flexove i slično.
Pa dok traje...
P.S.
Link u mom potpisu![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Very nice... Zainteresiran za suradnju? Motorola sekcija na mom site-u ne postoji![]()
Uvijek... kakvu suradnju?
--> PM il zob@vip.hr
Odličan sajt, samo par dobronamjernih kritika, tj. zapažanja i prijedloga:
- sajt ti je podešen samo za IE, dok se na Operi pojavljuju čudna slova na mjestima naših znakova (čćšđž).
- dalje, mislim da bi bilo bolje da u pozadini nema one glave 'vraga' jer bi bilo nekako 'čišće' i preglednije.
- bilo bi SUPER kad bi se pojavili i nekakvi tutorijali (po mogućnosti popraćeni screenshotovima) - od tutorijala za flashanje i flexanje, do detaljnog tutorijala za seem editing...
Eto to su moji prijedlozi, ali sve u svemu jako mi se sviđa sajt.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
fora sajt ali naravno fora je samo za motorola korisnike.......
Hvala na kritikama...
Radim na isrpnijim tutorialima, al sam se žurio hostat tripletse i flexove, pa nisam stigao... Tutoriali su u izradi...
Ma sve 5. stvarno si se potrudio...![]()
Odlican ti je site![]()
May the Force be with you!
Super site, samo Mozilla: č, ć iđ ti krivo ispadaju pa bolje da staviš c i dj jego tako kako je.
![]()
Bolje je da podesi encoding, tekst je pisan po iso-8859-2, a u head-u html piše da je pisan po windows-1250 kvazi standardu...
E, nikad se nisam ovako iznervirao s encodingom i HR znakovima.
Pa skoro sam bacio komp kroz prozor. Strahota. Na kraju sam hardcodirao unicode znakovlje unutra. Canis mater...
Anyhow, popravljeni su HR znakovi, a dodao sam i par tutoriala na stranicu "OSTALO"... VValjda ću preko vikenda još malo vremena ulovit. 'beš ti takvu firmu kad moraš radit cijeli dan pa nemaš vremena za svoje privatne stvari
Nekad se moglo primat plaću a zabušavat, al danas je postalo sve teže...
pa trebao si samo staviti
kao što je i sada, nisi trebao ništa drugo mijenjati...Code:<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">![]()
E da, i ja sam tako mislio... Al nije samo to. Napravio ja to sinoć, a kad ono.... Imam š, al nemam ć,đ,itd... I udri ovdje, ondje, gledaj, plači...
Istina, malo smo off-topic, ali velim ti... definirao ja iso charset, upisao naše znakove, al na monitoru - štanga.
Ma neka, bitno da je to riješeno...
Hmmm, ne znam, ja sam skinuo tvoju stranicu na hard, promijenio encoding i sve je šljakalo
BTW, ako radiš u dreamweaveru, podesi charset na iso-8859-2 ili UTF-8, zatim lupi control+j -> Title/encoding i izaberi Central Europian (ISO) ili Unicode (UTF-8). Čisto da znaš za ubuduće...
Nećeš vjerovat...al ne koristim ništa. Nikakav tool. Nikad ni nisam. Imam malo napredniji Notepad (koji ima color-coding za HTML/ASP keywordove), malo razvijeniji search/replace, i to je to. Zove se PrimalScript. Sve je ostalo čisti primitivizam, al ja to tak volim![]()
site ti neradi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidim... A morat ću naži neko drugo mjesto, ovi očito nisu sposobni održavat neki normalni hosting-level....
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.web1000.com
50 MB free web hosting, neogranicen broj fileova i velicina pojedinog filea, FTP pristup...
Zahvaljujući kolegi GOG-u![]()
, Bluedevil site je premješten na brži i stabilniji server.
Nova adresa je:
bluedevil.info-mob.com
Trenutno uploadam ZIPove gore, i računam da bi za cca. sati pol do dva sve trebalo raditi (ima nešto preko 95Mb fileova).
Bookmarks