prije nekoliko dana sam updateao softwer 3.1 ali ja bi nazat zelio vratiti 3.0.1
Printable View
prije nekoliko dana sam updateao softwer 3.1 ali ja bi nazat zelio vratiti 3.0.1
Ako to pitaš zbog dekodiranja, onda zaboravi. Čak i da se spusti verzija samog OS-a ostaje bootloader koji se ne može vratiti na stari koji se mogao otključati...
A koji je telefon? Ako je 3G onda možeš nazad, ali samo radi JB-a, unlock ne radi iz već navedenih razloga. Evo ti mali tutorijal kojeg sam napisao:
- Pokreni apdejt iz iTunesa sa skinutim softom 3.0.1(stisni shift i klik na restore i odabereš soft 3.0.1) i kad završi izbacit će grešku 1015 što je ok.
- Sad ti je na ekranu ajfona onaj znak od USB kabla i itunesa što znači da je u recovery modu.
- Klikni OK u itunesu i ugasi itunes skini i pokreni quickpwn 2.2.1 http://www.megaupload.com/?d=H4BLU49J ,
- Uštekaj fon u USB i drži zajedno pritisnutu home tipku + power dok se ne pojavi jabuka na ekranu i tad stisni next
- pričekaj da se mob restarta.
Nakon toga samo pokreni iTunes i aktiviraj mob.
JB radiš normalno sa redsnowom 0.8 ko i prije.
Javi jel prošlo OK. Pozdrav!
To više nema smisla ni potrebe (spuštanje 3G-a na 3.0.1).
Trenutno se može jailbreak-ati iPhone 3G sa OS 3.1, dekodiranje ne ide još..
Ako imaš iPhone 2G onda je moguć i jailbreak i dekodiranje mobitela koji su na OS 3.1.
hm...potpisano.....
3.1 koji je zeznuo dosadašnje jailbrekanje je ipak malo bolji sw....samo se treba još malo strpiti i nadati da će dev-team u igri mačke i miša s apple i ovaj put pobjediti......već je djelomično pobjedio, još samo treba za 3gs i poboljšanja za 2g i 3g......:hm:
i da, mali edit.....pwngtol 3.1 je još uvijek samo za mac os....windowslije se moraju još malo strpiti.....;D
imam iphone 3.1 3G ,a treba mi jailbreak ,dali sada postoji vec za windows jailbreak 3.1??
Preko programa PWNtool na Macu se može već skoro tjedan dana jailbreak-at iPhone 2G i 3G - 3GS se ne može.
a kada ce izaci za windows(ak mozda znate)*???
obično tjedan - dva nakon verzije za Mac.
aj onda kad dode onda mi javite molim vas