Europatrade - zamjena MP3 uređaja?
Nije rijec o mobitelu nego o Samsung mp3 playeru pa ovdje postavljam pitanje.
Predao sam mp3 player s greskom u ducan prije 50-ak dana, a sljedeci dan su ga oni poslali u Europatrade. Rekli su da ce me zvati kad se uredjaj vrati sa servisa, ali nisu, tako da sam ja otisao u ducan.
Tamo mi rekose da ovaj tjedan dobivaju posiljku iz Europatradea te da ce me u roku par dana nazvati.
Znam da nakon 45 dana u servisu imam pravo na novi uredjaj te sam to i spomenuo, na sto mi je receno da pricekam da vidimo sto ce biti kada stigne ta posiljka iz Europatradea. Kao, "pricat cemo"...
Ok, mogao sam odmah inzistirati na novom playeru, ali nije mi bilo do prepucavanja jer mozda i dobijem novi za par dana.
E sad, ako ne dobijem novi nego se stari vrati popravljen, moje pravo na novi, naravno, i dalje vrijedi, je li tako?
Ako ne zele dati novi, ja necu htjeti podici stari nego cu spomenuti, a potom i kontaktirati inspektorat ako mi ne daju novi?
Kome priprijetiti inspektoratom, ducanu ili servisu?
Ovo pitam predostroznosti radi, cisto da znam da imam dobro razradjenu i pravno utemeljenu proceduru. :)
Ako ovlastenom servisu treba preko 50 dana da utvrdi kvar na mp3 playeru (za sto covjeku s normalnim vidom treba cca. 12 sekundi), onda ne vidim problem u tome da ja tvrdoglavo inzistiram na novom uredjaju.