Da li bi neko mogo da mi kaze kod podesavanja za MIDway port, meni se fon u menadz. nalazi na com port 5 ali kad MID. podesem izbaci mi da ne moze, sta da radim, i kako uopste da te igrice prebacim na fon. Imam v300 sa soft. v600.
HVALA
Printable View
Da li bi neko mogo da mi kaze kod podesavanja za MIDway port, meni se fon u menadz. nalazi na com port 5 ali kad MID. podesem izbaci mi da ne moze, sta da radim, i kako uopste da te igrice prebacim na fon. Imam v300 sa soft. v600.
HVALA
Treba prije uključiti "enable Java App. menu" pomoću PST-a. To možeš provjeriti tako da vidiš da li u "Java settings" ima "Java app loader". Ako ima, onda bi i Midway trebao raditi.
Prebacivanje sa MidWayom nije problem - imaš "open JAR file" i onda "send to phone". To je sva mudost.
Ako mislis na JAVA settings u fonu, onda nema, ima
App Vibration
App Volume
App Backlight
DNS IP
Nemoj mi reci da moram nesto da radim pomocu PST-a posto nemam pojma kako da uspostavim vezu sa fonom.
Na žalost da. Moraš preko PST-a uključit java application loader inaće ništa od midway-a. Pogledaj kako se to radi na ovoj stranici: http://home.nyc.rr.com/gadgetglitch/motorola.htm
Ako baš nikako ne možeš pokrenuti PST, možeš probati sa seem-editom. Pročitaj moju temu "Seem-edit mini tutorial", koja ti je skroz na vrhu stranice, pa kad skužiš kako se to radi, onda treba u 0032_0001 seemu uključiti sljedeće:
offset 43 - bit 0: Settings > Java Settings > Java App Loader (1 on, 0 off)
Hvala najlepse uspela sam
Sada radi sve O.K.