Da li bi neko mogo da mi kaze kod podesavanja za MIDway port, meni se fon u menadz. nalazi na com port 5 ali kad MID. podesem izbaci mi da ne moze, sta da radim, i kako uopste da te igrice prebacim na fon. Imam v300 sa soft. v600.
HVALA
Da li bi neko mogo da mi kaze kod podesavanja za MIDway port, meni se fon u menadz. nalazi na com port 5 ali kad MID. podesem izbaci mi da ne moze, sta da radim, i kako uopste da te igrice prebacim na fon. Imam v300 sa soft. v600.
HVALA
Treba prije uključiti "enable Java App. menu" pomoću PST-a. To možeš provjeriti tako da vidiš da li u "Java settings" ima "Java app loader". Ako ima, onda bi i Midway trebao raditi.
Prebacivanje sa MidWayom nije problem - imaš "open JAR file" i onda "send to phone". To je sva mudost.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ako mislis na JAVA settings u fonu, onda nema, ima
App Vibration
App Volume
App Backlight
DNS IP
Nemoj mi reci da moram nesto da radim pomocu PST-a posto nemam pojma kako da uspostavim vezu sa fonom.
Na žalost da. Moraš preko PST-a uključit java application loader inaće ništa od midway-a. Pogledaj kako se to radi na ovoj stranici: http://home.nyc.rr.com/gadgetglitch/motorola.htm
Ako baš nikako ne možeš pokrenuti PST, možeš probati sa seem-editom. Pročitaj moju temu "Seem-edit mini tutorial", koja ti je skroz na vrhu stranice, pa kad skužiš kako se to radi, onda treba u 0032_0001 seemu uključiti sljedeće:
offset 43 - bit 0: Settings > Java Settings > Java App Loader (1 on, 0 off)
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Hvala najlepse uspela sam
Sada radi sve O.K.
Bookmarks