U sjecanje na Observera (Wishera)
Kao sto iz naslova mozete naslutiti, izgubili smo jos jednog clana foruma. Prije tocno tjedan dana Observer je poginuo na motoru, ne znam detalje o samoj nesreci, vise mozete procitati ovdje: http://slobodnadalmacija.hr/Crna-kro...6/Default.aspx (ne znam koliko su ti podaci tocni)
Observer nam se pridruzio 09.03.2006. (nedavno je promjenio ime u 'Wisher') i od tada je pridonosio forumu svojim postovima i znanjem na raznim podrucjima. Imao je dvije glavne strasti, za fotografijom i motorima, sto se moglo vidjeti i po njegovim postovima. Nazalost, ona za motorima bila je jaca od svega. Usudujem se reci da je otisao bas onako kako je htio, samo barem pola stoljeca prerano. Bio je dobar prijatelj i bio je covjek, posten i od povjerenja, sto je danas, ruku na srce, rijetkost...Bas zbog toga i tragova koje je ostavio za sobom, iako je otisao tako rano, nece falit samo svijetu njegovo znanje, ni cestama brzina, nedostajat ce mnogima u cija se srca uvukao...
Zbogom i pocavo u miru....
(@administratori i moderatori: nisam znala koji bi podforum bio pogodan za ovu temu, a najpogodniji mi se cinio bas ovaj, pa vas molim da je sami premjestite gdje treba ukoliko smatrate da joj ovdje nije mjesto i obrisete ovaj dio...hvala)