Pozz ljudi svima imam problem sa SE P900, display mi nereagira na dodir dobro, kad se dodirne ekran bježi za oko 1cm i osvara nesta sasvim drugo od traženog, da li je do kalibracije ili digitalizera.
thanks
:respect:
Printable View
Pozz ljudi svima imam problem sa SE P900, display mi nereagira na dodir dobro, kad se dodirne ekran bježi za oko 1cm i osvara nesta sasvim drugo od traženog, da li je do kalibracije ili digitalizera.
thanks
:respect:
Dobrodosao na forum, ali obavezno sto prije procitaj pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema!
(To si trebao prije nego si otvarao novu temu, ali ajd...)
...bateriju van i ponovo izvrši kalibraciju - ako nastavi po starom nažalost moraš na servis...
Definitivno je najpametnije prvo napraviti kalibraciju ekrana. Ako mozes nakon kalibracije testirati TS i postati sliku sto se dogadja.
Moze biti da je problem u kalibraciji, ali moze biti da je zapela neka mrvica uz rub ekrana. Pogledajte ovu temu.
PS: Drzite se u ovoj temi P900 (eventualno P800 ili P910) da se ne mjesaju razliciti mobiteli i razlicita rjesenja problema. Osobno na njema neznam kako se dolazi do kalibracije ekrana, ali sam siguran da je potpuno drukcije nego na G700.