[Sygic McGuider] 7.71 pitanja vezana za instalaciju i program (S60 3rd)
Tutorial kako instalirati Sygic McGuider se nalazi u slijedećoj temi: [Tutorial] Sygic McGuider v7.71 for S60 3rd
U ovoj temi pišite, komentirajte, pitajte...
Evo mogu reći da sam instalirao navedenu navigaciju na svoju Nokiju E71 i prvi dojmovi su mi pozitivni.
Uređaj mi prije nalazi satelite usporedivo sa Garminom te možda ima i precizniju kartu Hrvatske, ubiti usporedivo sa Garminom, Garmin mi ne ispisuje ulicu u kojoj živim, dok Sygic McGuider DA.
I ono možda najvažnije, kada se aplikacija zatvori nema famoznog "tajnog" trošenja baterije, kao kod Garmina. Oni koji prate tematiku znaju što pišem. A isto tako mi se čini da možda i sama navigacija kada je pokrenuta troši manje bateriju u odnosu na Garmin.
Mada su to sve prvi dojmovi.
Nokia 6670 ne pokrece McGuider
Imam problem o vezi instalacije McGuider v7.71. Naime, htio sam instalirati McGuider v7.71 na Nokiju 6670 koja ima Symbian S60 3rd. Formatirao sam memorijsku karticu (1 GB) i instalirao SetupSymbianS60 na karticu. Kad sam htio pokrenuti program, javlja mi da je datoteka ostecena! :sheriff:
Ponovo formatirao i ponovio postupak, opet isto!
Zatim sam probao instalirati McGuider v7.7, ali opet isto.
Treci pokusaj je bila instalacija Navigon Mobile Navigator 7, koji se moze koristiti 30 dana besplatno. Ni taj pokusaj nije uspio! :fried:
Napominjem da TomTom normalno koristim na tom mobitelu, ali sam htio isprobati i McGuider, jer ima novije karte! :jackie: