Imam nokiu N96 pa se malo rasklimala, dobro nije baš malo slide klapa ko lud, a plastični poklopac baterije škripi toliko da me stvarno iritira kad uzmem taj mob u ruke. Ako ima ko kakvo riješenje, nek javi.
Printable View
Imam nokiu N96 pa se malo rasklimala, dobro nije baš malo slide klapa ko lud, a plastični poklopac baterije škripi toliko da me stvarno iritira kad uzmem taj mob u ruke. Ako ima ko kakvo riješenje, nek javi.
Ovako slider
a poklopac nezna pokusaj ubacit neke tanke gumice ispod ali moraju biti jako tanke
ili nosi na servis
To ti je cijena koju si prihvatio kupnjom n96. A kad je mobitel apsolutno cijeli od plastike i to još jako nekvalitetne onda dobiješ n96
@Shogun: Link je za slider N95-ice!
@Music-cro: Nije istina, svaki slider ti se rasklima drzanjem u džepu di je pod pritiskom. A i normalno ti je da se slider mobitela malo klima.
@SCMedia: Odnesi mobitel u Mobis, u roku keks ga malo zategnu i nema škripanja više (što se tiče slida). Tak je meni bilo, gornji desni kut mi je "udarao" u drugi dio tijela mobitela i to me iritiralo jako pa sam skupio volje otić do mobisa i u 2 dana su mi ga riješili. Sada šljaka.
A za poklopac nema nade. Morat češ trpit. :thumbdown: