Da li mogu kupiti n-gage qd bateriju od 1070mAh i staviti u n-gage. hoce li raditi, dali ce uopce pasati i da li ce biti kakvih stetnih posljedica, ako nista da lio barem postoji koja jaca baterija za n-gage osim one standardne od 850mAh
Printable View
Da li mogu kupiti n-gage qd bateriju od 1070mAh i staviti u n-gage. hoce li raditi, dali ce uopce pasati i da li ce biti kakvih stetnih posljedica, ako nista da lio barem postoji koja jaca baterija za n-gage osim one standardne od 850mAh
Ako ide unutra, onda vjerojatno i radi.
sutra to idem kupovat pa tak da znam, ak mogu da kupim jaču
i ja bih kupio što jaču!javi jel štima od QD-a.
starom sam kupio koracell 1650mah li-poly za 3310 i drži 8-10 dana!!!
pitao tipa ima li takvo nešto za n-gage i kaže da nema.pitat ću sutra ponovno ako stignem.
evo danas nisam stigao. da idem u mobis ili u ducan s mobitelima, bojim se da ce me u mobisu oderat za cijenu za original nokijinu bat. za razliku u ducanu gdje se nude bat. drugih proizvođača
koliko sam vidio na mobisovoj stranici imaju samo ovu blc5,nijednu jaču.nisam stigao pogledati kod onog tipa dal je dobio kakvu jaču bateriju
bio u mobisu. 300kn, tip kaze da ako baterija fizicki pase da je onda sve ok. nasao sam i jeftinije za 150kn tak da cu sto posto tu uzet. danas sam bio svorc
koliko mah-a?
baterija od qd-a je malo deblja od baterije obicnog n-gages....znam jel sam ju imao...no polkopac se sa skalpelom malo iznutra zagrebe (one izbocine i sve je ok)
sutra je sto posto moj (bilo koja), ak ce pasat n-gage uzimam je ili ako ce imati koju jacu a pasat ce u n-gage
ma najbitnije da su konektori + i - na pravim mjestima