Ako ide unutra, onda vjerojatno i radi.
Da li mogu kupiti n-gage qd bateriju od 1070mAh i staviti u n-gage. hoce li raditi, dali ce uopce pasati i da li ce biti kakvih stetnih posljedica, ako nista da lio barem postoji koja jaca baterija za n-gage osim one standardne od 850mAh
Ako ide unutra, onda vjerojatno i radi.
sutra to idem kupovat pa tak da znam, ak mogu da kupim jaču
i ja bih kupio što jaču!javi jel štima od QD-a.
starom sam kupio koracell 1650mah li-poly za 3310 i drži 8-10 dana!!!
pitao tipa ima li takvo nešto za n-gage i kaže da nema.pitat ću sutra ponovno ako stignem.
zeemax
evo danas nisam stigao. da idem u mobis ili u ducan s mobitelima, bojim se da ce me u mobisu oderat za cijenu za original nokijinu bat. za razliku u ducanu gdje se nude bat. drugih proizvođača
koliko sam vidio na mobisovoj stranici imaju samo ovu blc5,nijednu jaču.nisam stigao pogledati kod onog tipa dal je dobio kakvu jaču bateriju
zeemax
bio u mobisu. 300kn, tip kaze da ako baterija fizicki pase da je onda sve ok. nasao sam i jeftinije za 150kn tak da cu sto posto tu uzet. danas sam bio svorc
koliko mah-a?
zeemax
baterija od qd-a je malo deblja od baterije obicnog n-gages....znam jel sam ju imao...no polkopac se sa skalpelom malo iznutra zagrebe (one izbocine i sve je ok)
sutra je sto posto moj (bilo koja), ak ce pasat n-gage uzimam je ili ako ce imati koju jacu a pasat ce u n-gage
ma najbitnije da su konektori + i - na pravim mjestima
zeemax
Bookmarks