[6210] GPS - Sporo ili nikako ne pronalazi satelite?
Nakon što sam uspio natjerati Garmina XT najnoviju verziju (5.2) i Navi NT te AdriaRoute, malo me muči to što nikako/rijetko/sporo pronalazi GPS signal/satelite. Naravno da uvijek pokušavam kad je baterija puna i da sam na što mogućoj većoj čistini, ali ******, ni kad su ti uvjeti zadovoljeni ne ide nikako. Upalim Garmina, čekam 1-2-5-10 minuta, ali ne pronalazi dovoljan signal (nađe nešto sitno!), onda obično odustajem. Znam upalit pa da mi nekad i nakon 2-3-4 minute (u najboljem slučaju!) nađe signal, ali iskreno, jako rijetko. Treći "slučaj" je kad vidim da Garmin ne uhvati signal, pa upalim NokiaMaps (pa ako imam te sreće da on nekako uhvati signal, također - rijetko) i onda opet Garmina. Mnogo sam zadovoljan sa opcijama, mogućnostima koje pruža, ali nikako sa pronalaskom tih usranih satelita i signala. Daklem, zanima me ako ima tko isti takav problem te kako dotičnoga rješiti, jer je ovo pomalo već iritirajuće (pitao neki dan prijatelja kako mu hvata htc dijamant - kaže 10 sekundi maksimalno)? Zahvaljujem na pomoći! :comp: